publicat la 17.03.2012
publicat la 17.03.2012
Îmbracă-te frumos (cearşaful bordo se potriveşte de minune cu broşa aia mare, neagră), pune-ţi pe cap cununa de frunze de dafin (găseşti o pungă plină în bucătărie ) şi şlapii cu blăniţă în picioare. Eşti gata? Acum ieşi pe balcon şi salută-ţi supuşii!
Bucataras.ro
[email protected]
Clatite cu dulceata
batem oul bine cu zaharul, adaugam laptele, apoi scortisoara si faina, ungem tigaia cu ulei si incepem sa facem clatitele, umplem clatitele cu dulceata de capusuni si trandafiri, decoram frumos cu capusuni, frisca, scortisoara macinata si sirop de ciocolata!...
Tort cu capsuni
intr- un bol mare punem ouale, zaharul si le batem bine bine, apoi punem untul, (trebuie sa fie de la temperatura camerei) faina,laptele si amestecam bine, punem aragazul la incalzit 170 grade ungem tava cu unt apoi cu faina si punem compozitia, dam la cuptor...