Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 06.02.2016
Prepararea: Se amestecă bine osânza dată prin maşina de tocat carne cu cele 150 g de făină şi se pune deoparte (la temperatura bucătăriei). Pentru aluat se măsoară făina pe o planşetă, se adaugă...
mai multe
publicat la 06.02.2016
Set de 10 forme pentru briose
Set de 2 incaltatoare
Pensula de patiserie
Set de 4 pahare de whisky
Set de 2 decojitoare universale de legume
Set de sticla pentru apa calda si 2 huse
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
pe 14.02 la 15:44
pe 14.02 la 15:27
de Panacris 9
pe 14.02 la 11:13
pe 14.02 la 10:25
pe 13.02 la 09:47
6 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
7 voturi
6 voturi
UrsanMihaela
RODIMUR
vasimur
pity19 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Panacris 9
2074 puncte
Rocsi 9
356 puncte
vasimur 4
273 puncte
RODIMUR 8
251 puncte
mihaelar63 9
203 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Haioş de casă, adică prăjitură cu osânză
Prepararea: Se amestecă bine osânza dată prin maşina de tocat carne cu cele 150 g de făină şi se pune deoparte (la temperatura bucătăriei). Pentru aluat se măsoară făina pe o planşetă, se adaugă...