Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
BUCURESTI
Bucataras din 12.02.2012
1. Se amestecă făina cu praful de copt. 2. Într-un vas se amestecă ouăle cu laptele, usturoiul pisat, spanacul, sarea, piperul şi parmezanul. Se încorporează făina, amestecând bine. 3. Aluatul se toarnă cu un polonic în aparatul încins de waffe....
publicat la 27.11.2017
publicat la 05.10.2016
In cont 37
Pensula de patiserie
Set de 2 decojitoare universale de legume
Unghiera BISALUO
Termometru cu ecran LCD
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 08:35
ieri la 09:06
pe 25.07 la 09:57
pe 25.07 la 09:33
pe 25.07 la 09:12
7 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
7 voturi
6 voturi
5 voturi
4 voturi
Rocsi
Panacris
deyutzky 4
Ureaza-i "La Multi Ani!"
cristina_s_world 1
CaroleCuisine 1
pistazaurus 1
Rocsi 9
1282 puncte
RODIMUR 8
1106 puncte
vasimur 4
157 puncte
Valclaudia 9
100 puncte
MotanLaOale 8
52 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Waffe cu spanac şi parmezan
1. Se amestecă făina cu praful de copt. 2. Într-un vas se amestecă ouăle cu laptele, usturoiul pisat, spanacul, sarea, piperul şi parmezanul. Se încorporează făina, amestecând bine. 3. Aluatul se toarnă cu un polonic în aparatul încins de waffe....