publicat la 13.10.2013
publicat la 12.10.2013
publicat la 12.10.2013
Să nu repeţi povestea de data trecută, când ai înghiţit un borcan întreg de ardei iuţi şi ţi s-a părut că totul devine albastru. Noi te-am prevenit, tu faci ce vrei.
Bucataras.ro
[email protected]
Peste pane cu sos de usturoi si mamaliga
Mai intai am decongelat pestele si l-am sters de excesul de apa cu un prosop de hartie. Am luat cele 2 bucati si am taiat pe fiecare in 2 si bucatile le am sectionat iar in 2 parti. Am pus in 3 castronase faina de grau ,pesmet si ouale batute. Am sarat, piperat si pestele l-am pudrat si cu putina...
Salata de ton
Se spala salata, se zvanta ,se rupe cu mana si se pune intr un bol. Se adauga ceapa tocata marunt,avocado,rosiile taiate feliute si masline. Se adauga apoi oul feliute si pestele scurs de sosul din conserva. Se amesteca cu 2 linguri ulei, o lingura otet, se sareaza,se...