
publicat la 13.10.2013
 
				publicat la 12.10.2013
 
				publicat la 12.10.2013
 
				Tu te gândesti cu nostalgie la perioada anilor ’90, deoarece atunci a fost ultima data când ai umblat dezbracat în public.
 
					Bucataras.ro 
[email protected]
Peste pane cu sos de usturoi si mamaliga
Mai intai am decongelat pestele si l-am sters de excesul de apa cu un prosop de hartie. Am luat cele 2 bucati si am taiat pe fiecare in 2 si bucatile le am sectionat iar in 2 parti. Am pus in 3 castronase faina de grau ,pesmet si ouale batute. Am sarat, piperat si pestele l-am pudrat si cu putina...
Salata de ton
Se spala salata, se zvanta ,se rupe cu mana si se pune intr un bol. Se adauga ceapa tocata marunt,avocado,rosiile taiate feliute si masline. Se adauga apoi oul feliute si pestele scurs de sosul din conserva. Se amesteca cu 2 linguri ulei, o lingura otet, se sareaza,se...