Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 13.04.2014
Se curata puiul si se spala foarte bine. Se usuca cu prosoape de hartie. Usturoiul se zdrobeste pe tocator cu ajutorul unui cutit. Se cresteaza pielea si se baga pe sub piele bucati de usturoi. Se unge puiul cu ulei, vegeta, piper, cimbru, boia...
mai multe
publicat la 13.04.2014
Pensula de patiserie
Taburet pliabil telescopic
Unghiera BISALUO
Set de 4 pahare de whisky
Set de 8 ustensile de bucatarie pentru copii
Veioza OSVINO, LED
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 08:16
de Rocsi 9
ieri la 20:21
de RODIMUR 8
ieri la 15:58
ieri la 12:41
ieri la 09:04
5 comentarii
de vasimur 4
4 comentarii
5 voturi
4 voturi
de Constelatialeu 9
RODIMUR
MotanLaOale
ionix 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
RODIMUR 8
2216 puncte
vasimur 4
1236 puncte
Rocsi 9
1201 puncte
Andra_Constantinescu 6
1100 puncte
Caty 3
111 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Pui pe sticla la cuptor
Se curata puiul si se spala foarte bine. Se usuca cu prosoape de hartie. Usturoiul se zdrobeste pe tocator cu ajutorul unui cutit. Se cresteaza pielea si se baga pe sub piele bucati de usturoi. Se unge puiul cu ulei, vegeta, piper, cimbru, boia...