Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 05.01.2014
Pasul 1. In 250 ml lapte rece se dizolva 6 lingurite gelatina. Pasul 2. Separat se pun intr-un vas 6 galbenusuri, 10 linguri zahar, coaja rasa de la o portocala mai mica ( nu radeti prea multa coaja sa nu iasa compozitia...
mai multe
publicat la 05.01.2014
Set de 2 rasnite pentru mirodenii Liagué
Lumanare parfumata
Set de 3 boluri Ellenge
Veioza OSVINO, LED
Set de sticla pentru apa calda si 2 huse
Rola de folie pentru prajituri
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
ieri la 08:58
de RODIMUR 8
pe 14.05 la 18:50
de laura_n 7
pe 14.05 la 13:47
pe 14.05 la 13:34
pe 14.05 la 10:50
6 comentarii
de oanapl 8
4 comentarii
de Catalina L 8
3 comentarii
5 voturi
4 voturi
vasimur
MotanLaOale
getix 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Swanheart 1
nacularisa 1
oanapl 8
2060 puncte
Catalina L 8
1577 puncte
vasimur 4
1245 puncte
Andra_Constantinescu 6
1200 puncte
Rocsi 9
438 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Tort de portocale
Pasul 1. In 250 ml lapte rece se dizolva 6 lingurite gelatina. Pasul 2. Separat se pun intr-un vas 6 galbenusuri, 10 linguri zahar, coaja rasa de la o portocala mai mica ( nu radeti prea multa coaja sa nu iasa compozitia...