Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Mures
Bucataras din 01.05.2009
Se curata telina, se fierbe in apa cu sare. Dupa ce se racoreste, se paseaza intr-un castron si, amestecandu-se cu mixerul sau cu lingura de lemn, se adauga putin cate putin uleiul, zeama de lamaie si mustarul. Spre final se adauga apa foarte rece.
Dacă râzi de greșelile pe care le faci s-ar putea să îți lungești viața. Dacă râzi de greșelile altuia s-ar putea să ți-o scurtezi.
Voturi:6
Voturi:3
In cont 31
Pensula de patiserie
Unghiera BISALUO
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 15:38
la 15:23
la 10:58
ieri la 08:58
de RODIMUR 8
pe 14.05 la 18:50
6 comentarii
de oanapl 8
5 comentarii
de Catalina L 8
4 comentarii
3 comentarii
5 voturi
4 voturi
RODIMUR
MotanLaOale
getix 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Swanheart 1
nacularisa 1
oanapl 8
2060 puncte
Catalina L 8
1577 puncte
vasimur 4
1245 puncte
Andra_Constantinescu 6
1200 puncte
Rocsi 9
438 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Maioneza de telina
Se curata telina, se fierbe in apa cu sare. Dupa ce se racoreste, se paseaza intr-un castron si, amestecandu-se cu mixerul sau cu lingura de lemn, se adauga putin cate putin uleiul, zeama de lamaie si mustarul. Spre final se adauga apa foarte rece.