Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Cîmpeni, Alba
Bucataras din 29.01.2017
Se fierbe sfecla întreagă și cu coajă. Se curăță de coajă după ce s-a răcit și se dă pe răzatoarea mare. Se amestecă cu sarea, uleiul, sucul de lămâie și chimenul până se omogenizează. Se servește la fripturi.
publicat la 05.12.2021
publicat la 30.11.2021
publicat la 27.11.2021
Tu te gândesti cu nostalgie la perioada anilor ’90, deoarece atunci a fost ultima data când ai umblat dezbracat în public.
In cont 39
Set de 2 decojitoare universale de legume
Unghiera BISALUO
Termometru cu ecran LCD
Pensula de patiserie
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 11:25
ieri la 06:40
pe 26.11 la 11:51
pe 25.11 la 11:03
pe 24.11 la 09:24
de Andra_Constantinescu 6
5 comentarii
de vasimur 4
4 comentarii
6 voturi
5 voturi
4 voturi
2 voturi
StephPop
Rocsi
MotanLaOale
Ina
danytimo 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Andra_Constantinescu 6
1399 puncte
Valclaudia 9
500 puncte
Adele 4
319 puncte
Rocsi 9
316 puncte
Lau 9
66 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Salata de sfecla rosie
Se fierbe sfecla întreagă și cu coajă. Se curăță de coajă după ce s-a răcit și se dă pe răzatoarea mare. Se amestecă cu sarea, uleiul, sucul de lămâie și chimenul până se omogenizează. Se servește la fripturi.