publicat la 02.08.2014
publicat la 01.08.2014
publicat la 29.07.2014
Ești hiperactiv și determinat să valofirici fiecare clipă, chiar și pe alea în care ar trebui sa dormi. Fii cu băgare de seamă, dacă te duci la culcare atât de târziu şi te trezești atât de devreme, s-ar putea să te întalnești cu tine pe hol…!
Bucataras.ro
[email protected]
Cookies
1.Se freaca untul spuma cu zaharul.Se adauga ouale unul cate unul. 2.Separat amestecam toate ingredientele solide si apoi le adaugam peste crema de unt si oua. 3.Omogenizam apoi cu o lingurita luam din aluat si punem in tava care a fost tapetata in prealabil cu hartie de copt. 4.Se coc...
MAARUTA
1.Se amesteca margarina cu faina apoi se adauga uleiul. 2.Adaugam praful de copt,zaraul vanilat si siropul de trandafiri. 3.Separat punem cumalele fara pielita si fara sambure,adaugam 2 linguri de ulei si amestecam bine. 4.Aluatul il impartim in bilute mici.Luam una cate una ,o...
Alfajores, prajitura cu crema caramel
1.Untul se bate spuma cu zaharul,apoi adaugam oul si galbenusurile. 2.Faina se amesteca in prealabil cu amidonul praful de copt si bicarbonatul si se adauga peste untul spuma. 3.NU se framanta mult.Se pune aluatul intr-o folie de plastic si se lasa la frigider 2 ore. 4.Se intinde...
Jeleu de capsuni cu crema de vanilie
1.Punem in 10 caserole mici cate un biscuite.Facem crema de vanilie cum ne indica ambalajul,la fel si gelul instant de capsuni. 2.Taiem piersicile cubulete mici. 3.Peste biscuiti adaugam cate o lingura de crema de vanilie ,apoi cateva bucati de fructe,iar apoi gelul de capsuni. 4.Lasam...
Rataef cu malabi
1. Dizolvam drojdia in apa calduta apoi adaugam treptat faina care a fost amestecata in prealabil cu praful de copt. 2. Adaugam restul ingredientelor ,amestecam bine si apoi lasam aluatul la dospit o ora. 3. Dupa ce a crescut dublu aluatul il amestecam bine ,daca e preagros adaugam putin...
Brownie
1 .Se bate spuma untul cu zaharul.Topim ciocolata si o adaugam peste un treptat. 2. Adaugam unul cate unul ouale amestecand foarte bine. 3. Adaugam frisca lichida si treptat si laptele. 4. In prealabil amestecam faina cu praful de copt si o adaugam peste compozitie. 5.Tapetam tava cu...
Placinte cu branza
1.Se incalzeste laptele,se dizolva drojdia si se amesteca cu 3 linguri de faina. 2.Frecam spuma galbenusurile cu zaharul si sarea,apoi o amestecam cu drojdia dospita. 3.Adaugam coaja de lamaie, apoi ,smantana , faina si vanilia. 4.Se framanta aluatul in jur de 20 de minute adaugand putin...