Fierbeti zaharul cu 5 linguri de apa pana se formeaza un sirop.
Albusurile de la oua le bateti spuma,se adauga siropul,galbenusurile si faina. (Amestecati bine cu mixerul fiecare etapa.)
Se pune compozitia in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina; se mai opreste putina pentru a o...
Spalati legumele si curatati vinetele de coaja.
Dovleceii si vinetele le taiati rondele,iar rosiile felii.Branza o dati pe razatoarea mare.
Prajiti putin rondelele de vinete si dovlecei, pana capata o culoare aurie.
Asezati intr-un vas termorezistent un rand de...
Se fierbe pieptul de pui si se ia spuma. Il scoateti apoi pe o farfurie si il taiati in bucatele sau fasii (dupa preferinta). Pastrati apa in care a fiert pieptul de pui.
Puneti intr-o cratita 3 linguri de ulei si caliti ceapa. Adaugati apoi amestecul de legume si cartoful taiat cubulete;...
Puneti intr-o oala sa fiarba otetul cu apa + piper,sare,zahar si miere.
Telina se taie in cubulete;
Asezati in borcan ardeii,cubuletele de telina si frunzele de telina. Turnati apoi otetul fiert.
La 1 litru de otet se pun 3 litri de apa. La fiecare litru de lichid se adauga o lingura de sare si una de zahar. Se mai pun 2 linguri de sare in plus (ex: 1litru de otet + 3 litri de apa = 4 litri de lichid => punem 4 linguri de sare si 4 linguri de zahar + 2 linguri de sare ) Se...
Spalati gogosarii, ii taiati pe jumatate si le scoateti semintele.
La 1 litru de otet se pun 3 litri de apa. La fiecare litru de lichid se adauga o lingura de sare si una de zahar. Se mai pun 2 linguri de sare in plus (ex: 1litru de otet + 3 litri de apa = 4 litri de lichid => punem 4...
Chec pandispan
Fierbeti zaharul cu 5 linguri de apa pana se formeaza un sirop. Albusurile de la oua le bateti spuma,se adauga siropul,galbenusurile si faina. (Amestecati bine cu mixerul fiecare etapa.) Se pune compozitia in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina; se mai opreste putina pentru a o...
Vinete cu dovlecei
Spalati legumele si curatati vinetele de coaja. Dovleceii si vinetele le taiati rondele,iar rosiile felii.Branza o dati pe razatoarea mare. Prajiti putin rondelele de vinete si dovlecei, pana capata o culoare aurie. Asezati intr-un vas termorezistent un rand de...
Orez cu pui si legume
Se fierbe pieptul de pui si se ia spuma. Il scoateti apoi pe o farfurie si il taiati in bucatele sau fasii (dupa preferinta). Pastrati apa in care a fiert pieptul de pui. Puneti intr-o cratita 3 linguri de ulei si caliti ceapa. Adaugati apoi amestecul de legume si cartoful taiat cubulete;...
Ardei bulgaresti in otet
Puneti intr-o oala sa fiarba otetul cu apa + piper,sare,zahar si miere. Telina se taie in cubulete; Asezati in borcan ardeii,cubuletele de telina si frunzele de telina. Turnati apoi otetul fiert.
Macrou prajit cu mamaliguta
Pestele: il cureti,il tai in 2-3 bucati ,pui putina sare si il dai prin malai. Il prajesti cam 5-6 minute pe ambele parti.
Castraveti in otet
La 1 litru de otet se pun 3 litri de apa. La fiecare litru de lichid se adauga o lingura de sare si una de zahar. Se mai pun 2 linguri de sare in plus (ex: 1litru de otet + 3 litri de apa = 4 litri de lichid => punem 4 linguri de sare si 4 linguri de zahar + 2 linguri de sare ) Se...
Gogosari in otet
Spalati gogosarii, ii taiati pe jumatate si le scoateti semintele. La 1 litru de otet se pun 3 litri de apa. La fiecare litru de lichid se adauga o lingura de sare si una de zahar. Se mai pun 2 linguri de sare in plus (ex: 1litru de otet + 3 litri de apa = 4 litri de lichid => punem 4...