Chec pandispan

de AndreeaMaria in Prajituri, 9 Noi 2010 | 17365 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • o cana de zahar (200 ml)
  • o cana de faina (200 ml)
  • 2 linguri de cacao
  • 1 pliculet zahar vanilinat
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec pandispan:

Fierbeti zaharul cu 5 linguri de apa pana se formeaza un sirop.

Albusurile de la oua le bateti spuma,se adauga siropul,galbenusurile si faina. (Amestecati bine cu mixerul fiecare etapa.)

Se pune compozitia in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina; se mai opreste putina pentru a o amesteca cu 2 linguri de cacao; se toarna apoi pe mijloc.

Puneti tava la cuptor -deja incalzit- pentru 30 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec pandispan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]