publicat la 27.06.2012
publicat la 19.06.2012
publicat la 14.06.2012
O zi prielnică pentru experimente incredibile. De la încercarea de a curăţa un cartof enorm cu o mufă USB până la aceea de a fierbe o pulpă de vacă întreagă în ibricul de cafea, un întreg univers extrem îţi va ocupa ore întregi.
Bucataras.ro
[email protected]
Bruschetti
Rosiile le taiati cubulete,pisati usturoiul,iar busuiocul il taiati cat mai marunt. Le amestecati cu un praf de sare si ~ o lingurita de ulei de masline. Painea o puneti la toaster pentru cateva minute,apoi intindeti branza pe felii si puneti rosiile.
Snitele din piept de pui
Spalati pieptul de pui si il taiati felii. Puneti pe o farfurie plata putin pesmet,in alta puneti faina si intr-un castronel bateti cele 2 oua cu putina sare,putin piper si knorr legume. Luati cate o felie si o treceti prin faina,apoi prin oua si prin pesmet; puneti la prajit.
Chiftelute
Dati carnea prin masina de tocat,la fel si ceapa. Fierbeti cartofii si morcovii, apoi ii pasati. Puneti toate acestea intr-un vas,adaugati oul,sarea si piperul.Le amestecati bine, apoi luati cu o lingura din compozitie si formati chiftelutele; le dati prin faina si le puneti la prajit....