
publicat la 27.06.2012
publicat la 19.06.2012
publicat la 14.06.2012
O zi potrivită pentru a încerca mai multe reţete culinare din Estul Indiei. Oaspeţii vor fi sceptici la început, însă pofta îi va îndemna să te creadă pe cuvânt. Medicul legist, insă, va dori ceva mai multe detalii.
Bucataras.ro
[email protected]
Legume la gratar
Speli ciupercile iar coditele le tai marunt. Palarioarele le pregatesti asa: Pui un praf de sare si de piper in palarioara,ungi cu putin unt,adaugi codita tocata,si cateva fasii din sunca de pui. Ardeiul kapia il tai pe jumatate. Rosia o lasi intreaga. Se pun pe gratar pentru...
Vinete cu dovlecei
Spalati legumele si curatati vinetele de coaja. Dovleceii si vinetele le taiati rondele,iar rosiile felii.Branza o dati pe razatoarea mare. Prajiti putin rondelele de vinete si dovlecei, pana capata o culoare aurie. Asezati intr-un vas termorezistent un rand de...