publicat la 31.03.2016
publicat la 31.03.2016
publicat la 30.03.2016
O zi potrivită pentru a încerca mai multe reţete culinare din Estul Indiei. Oaspeţii vor fi sceptici la început, însă pofta îi va îndemna să te creadă pe cuvânt. Medicul legist, insă, va dori ceva mai multe detalii.
Bucataras.ro
[email protected]
Panna cotta cu mazare si fistic alaturi de sorbet de rosii
Panna cotta: 1.Punem intr-o cratita bautura din soia,busuiocul si le lasam pentru 10-15 de minute la foc mic la infuzat.Adaugam sare,piper si amestecam usor din cand in cand. 2.Punem intr-un castron agar agar ,adaugam 2-3 linguri din laptele de pe foc,amestecam usor, dupa care turnam peste...
Sandvis cu carnati picanti si branza
Pentru inceput taiem fiecare mini-bagheta in doua, pe lung. Asezam toate jumatatile de bagheta intr-o tava si o dam la cuptor, la foc iute pentru 1 minut, dupa care scoatem tava si o punem deoparte. Intr-o tigaie in care am pus putin ulei de masline prajim foarte putin carnaciorii...