Sandvis cu carnati picanti si branza

de Angelica in Aperitive / Garnituri, 29 Oct 2013 | 4654 vizualizari

 

Scurt pe doi va zic asa:un deliciu crocant si cu interior cremos si picant!!!

 

INGREDIENTE

  • -pentru 2 sandvisuri-
  • doua mini-baghete lunguiete
  • 1 catel de usturoi
  • 4 bucati mici de carnaciori picanti
  • branza telemea de oaie Delaco(cam 80-100 gr.)
  • cateva crengute de marar
  • putin ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis cu carnati picanti si branza:

Pentru inceput taiem fiecare mini-bagheta in doua, pe lung.

Asezam toate jumatatile de bagheta intr-o tava si o dam la cuptor, la foc iute pentru 1 minut, dupa care scoatem tava si o punem deoparte.

Intr-o tigaie in care am pus putin ulei de masline prajim foarte putin carnaciorii picanti.Cand sunt usor rumeni, ii luam si ii punem pe un servet de bucatarie.

Frecam apoi cu usturoi fiecare bucata.

Asezam deaspura partii de jos a mini-baghetei cate doi carnaciori, apoi deasupra cate doua felii de branza telemea de oaie Delaco.

Asezam partea de sus a mini-baghetei,si punem sanvisurile gata asamblate in tava.Le dam la cuptor, la foc iute pentru 3 minute, sau pana se inmoaie branza.

Cand sunt gata, le scoatem si punem in fiecare sandvis cate un fir generos de marar verde.

Servim senvisul cald.Vom savura o gustare crocanta, aromata si apetisant de savuroasa.

Pofta mare va doresc!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis cu carnati picanti si branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

diaconta 1

29.10.2013, 14:25

ce ditamai sandvisul,aici iti trebuie ajutoare )))

Lia_ 1

30.10.2013, 05:44

carnatii imi plac, i-as pune si in prajituri

desi vad sigla Delaco, oare n-o trebui sa apara si aici? http://www.bucataras.ro/concurs/

...sau asta e doar pt voturi FB ca n-am prea studiat cu atentie

Angelica 1

30.10.2013, 13:55

Multumesc frumos tuturor!
Va pup

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi frantuzesti