Antonia_Mindru

1

Bucataras
incepator

dorohoi

Bucataras din 10.05.2014

RETETE7
PRIETENI11
Retete

Lava cake (Vulcan de ciocolata)

In Dulciuri la 4 Iun 2015

Pentru inceput se pune o  oala cu apa la fiert in care se va topi untul si ciocolata la Bain-Marie. Cand acestea s-au topit, se amesteca ciocolata si untul cu oualele si galbenusurile. Apoi se adauga zaharul, si un praf de sare si se omogenizeaza. La urma se adauga faina si se amesteca pana...

Chips-uri de porumb

In Mancaruri de post la 1 Dec 2014

Cantitatile sunt mici, eu am facut doar cateva chips-uri, desi puteti mari cantitatile fara nicio problema. Peste faina de porumb se adauga sarea, se amesteca, iar dupa se pune apa (cam dupa ochi, pana cand se face precum un aluat sfaramicios). Se incinge ulei intr-o tigaie, dupa care se ia cate...

Clatite

In Dulciuri la 8 Iul 2014

Intr-un castron se bat oualele cu un praf de sare. Dupa se pune faina, apoi apa si se omogenizeaza. Zaharul se pune in compozitie si se amesteca bine. Tigaia trebuie sa fiu curatata bine si se pune pe foc, la foc intre mediu si mic. Intr-o canita se pune ulei si cu pensula ungem tigaia inainte...

Chec de post

In Prajituri la 25 Iun 2014

Mai intai intr-un castron amestecam uleiul cu zaharul si cu zaharul vanilat. Dupa aceea adaugam apa minerala si amestecam. Separat amestecam faina cu praful de copt, dupa care o incorporam in amestecul lichid. Se amesteca bine pana se omogenizeaza. Compozitia se imparte in doua. In una amestecam...

Prajitura cu mere

In Prajituri la 22 Mai 2014

Se separa galbenusurile de albusuri, iar albusurile se bat spuma cu 4 linguri de zahar. Dupa aceea se adauga galbenusurile si faina si se amesteca prin rostogolire (de jos in sus). Intr-o tava se pune hartie de copt, iar compozitia se toarna in tava, se uniformizeaza si se pune la cuptor la...

Ceva dulce si rapid

In Prajituri la 20 Mai 2014

Intr-un castron se bat ouale cu zaharul dupa care se adauga faina si se bat bine. Se adauga praful de copt dupa care se pune cacao cam 1 lingura. Compozitia omogena trebuie sa fie putin groasa de la faina. Merele se spala, se curata si se tai  rondele. Intr-o cana se pune o felie de...

Brioșe cu mere si nuci

In Prajituri la 10 Mai 2014

Într-un castron punem ingredientele uscate: făina, praful de copt, zahărul+zahărul vanilat, sarea și scorțișoara. Amestecăm bine ingredientele. Apoi adăugăm apa minerală și apoi uleiul și amestecăm până se omogenizează. Pregătim celelalte ingrediente: mărul...

Afisate 1 - 7 din 7 retete    

Postari recente

publicat la 04.06.2015

Lava cake (Vulcan de ciocolata)

publicat la 05.02.2015

Guacamole

publicat la 01.12.2014

Chips-uri de porumb

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]