
publicat la 09.04.2025
publicat la 09.04.2025
publicat la 07.04.2025
Ai trecut de vârsta la care erai sigur că în dulapul cu haine sau sub pat se ascunde un monstru, însă venirea ta acasă cu două ore mai devreme îţi poate rezerva o mare surpriză legată de acest subiect.
Bucataras.ro
[email protected]
Pască cu aluat fără frământare și umplutură de brânză dulce - Rețeta delicioasă de casă
Cum se prepara Pasca cu aluat fără frământare și umplutură de brânză dulce - Rețeta delicioasă de casă: Pune laptele la încălzit într-o cratiță și adaugă untul, esența de vanilie, zahărul, sarea și coaja de portocală și de lămâie....
Biscuiți cu migdale - Crocanți și delicioși
Cum se prepara acesti Biscuiți cu migdale - Crocanți și delicioși: Tapetează cu hârtie de copt tava de aragaz. Pune cele două albușuri și un praf de sare într-un bol și mixează-le bine până capătă consistență. Încorporează zahărul și...
Prăjitura cu biscuiți și cremă de vanilie - Deliciu fin și cremos
Cum se prepara Prăjitura cu biscuiți și cremă de vanilie - Deliciu fin și cremos: Tapetează cu folie alimentară o tavă cu dimensiunile 20 x 30 cm. Pune gălbenușurile și un praf de sare într-o cratiță mai mare. Adaugă zahărul și esența de vanilie, apoi amestecă...
Rețeta de cozonac fără frământare - Pufos, dulce și aromat
Cum se prepara Rețeta de cozonac fără frământare - Pufos, dulce și aromat: Tapetează cu hârtie de copt o formă de cozonac. Pune laptele la încălzit într-o cratiță și adaugă untul, esența de vanilie, zahărul, sarea și coaja de portocală și de...
Chec din albușuri cu zmeură și lămâie - Deliciu aromat și pufos
Cum se prepara acest Chec din albușuri cu zmeură și lămâie - Deliciu aromat și pufos: Tapetează cu hârtie de copt o formă de chec. Preîncălzește cuptorul la 180 de grade C. Pune albușurile într-un bol și adaugă un praf de sare, apoi spumează-le foarte...
Mini gogoși de post - Cea mai rapidă și ușoară rețetă
Cum se prepara aceste Mini gogoși de post - Cea mai rapidă și ușoară rețetă: Într-un bol, pune laptele vegetal, esențele, un praf de sare, zahărul, făina și praful de copt. Amestecă bine cu ajutorul mixerului până se omogenizează compoziția. Pune aluatul...
Prăjitura Zi și Noapte - Rețeta gustoasă de post
Cum se prepara Prăjitura Zi și Noapte - Rețeta gustoasă de post: Tapetează cu hârtie de copt o tavă cu dimensiunile 20 x 30 cm. Preîncălzește cuptorul la 180 de grade C. Într-un bol, pune făina, un praf de sare, zahărul și amestecă ușor. Adaugă apoi apa...
Biscuiți de post cu nucă - Fragezi și gustoși
Cum se prepara acesti Biscuiți de post cu nucă - Fragezi și gustoși: Într-un bol mare, pune făina, un praf de sare și adaugă margarina moale, tăiată cubulețe. Adaugă praful de copt amestecat cu amidonul, apoi zahărul, nuca măcinată și esența de vanilie. Amestecă...
Bomboane Bounty - Deliciu rapid din 3 ingrediente
Cm se prepara aceste Bomboane Bounty - Deliciu rapid din 3 ingrediente: Într-un bol, pune nuca de cocos și adaugă laptele condensat, apoi amestecă foarte bine. Modelează bile potrivite din compoziția rezultată și așază-le într-o tavă tapetată cu hârtie de...
Plăcintă de post cu mere - Gustoasă, fragedă și aromată
Cum se prepara Plăcinta de post cu mere - Gustoasă, fragedă și aromată: Tapetează cu hârtie de copt o tavă cu dimensiunile 20 x 30 cm. Într-o craticioara, pune laptele vegetal, margarina, zahărul și un praf de sare. Lasă pe foc până se topește margarina,...
Negresă de post pufoasă și aromată – Rețeta savuroasă de casă
Cum se prepara Negresa de post pufoasă și aromată – Rețeta savuroasă de casă: Tapetează cu hârtie de copt o tavă cu dimensiunile de 20 x 30 cm. Preîncălzește cuptorul la 180 de grade C. Într-un bol mare, pune făina, un praf de sare, praful de copt,...
Brownie cu oreo - Desertul decadent care te cucerește
Cum se prepara Brownie cu oreo - Desertul decadent care te cucerește: Tapetează cu hârtie de copt o tavă cu dimensiunile de 20 x 30 cm. Preîncălzește cuptorul la 160 de grade C. Topește untul împreună cu ciocolata și un praf de sare, și amestecă până...
Prăjitură Raffaello - Desert însiropat și delicios
Cum se prepara Prăjitura Raffaello - Desert însiropat și delicios: Tapetează cu hârtie de copt o tavă cu dimensiunile 20 x 30 cm. Preîncălzește cuptorul la 180 de grade C. Într-un bol, sparge cele 4 ouă și adaugă un praf de sare și zahărul, apoi...
Prăjitură cu iaurt și căpșuni - Simplă, pufoasă și aromată
Cum se prepara Prăjitura cu iaurt și căpșuni - Simplă, pufoasă și aromată Tapetează cu hârtie de copt o tavă de 20 x 30 cm. Preîncălzește cuptorul la 180 de grade C. Într-un bol, sparge ouăle, adaugă un praf de sare și zahărul și mixează foarte bine...
Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat
Cum se prepara Prăjitura de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat: Tapetează cu hârtie de copt o tavă cu dimensiunea 20 x 30 cm. Preîncălzește cuptorul la 180 de grade C. Într-un bol, pune făina, un praf de sare, zahărul, praful de copt,...
Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă
Cum se prepara acesti Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă: Pune apa la fiert, cu zahărul și un praf de sare. Adaugă esența de vanilie, coaja de portocală și de lămâie, scorțișoară și nuca măcinată. Când începe să...
Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă
Cum se prepara acesti Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă: Încălzește laptele vegetal într-o crăticioară. Adaugă untul de cocos, esența de vanilie, zahărul, coaja de lămâie și de portocală și un praf de...
Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând
Cum se prepara acesti Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând: Pune laptele la încălzit într-o crăticioară. Adaugă untul, esența de vanilie, coaja de portocală și de lămâie, zahărul și un praf de sare. Lasă pe foc...
Brioșe cu banane și ciocolată - Desert ușor și delicios
Cum se prepara aceste Brioșe cu banane și ciocolată - Desert ușor și delicios: Așază hârtii de brioșe în tava de copt. Preîncălzește cuptorul la 180 de grade C. Topește untul într-o crăticioară. Descojeste bananele, pune-le într-un bol și...
Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale
Cum se prepara Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale: Pune la fiert într-o cratiță, apa și zahărul. După ce a fiert, lasă-l la temperat, apoi adaugă mierea și amestecă până se topește și se omogenizează siropul....
Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol
Cum se prepara Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol: Într-o cratiță, pune laptele, apa, untul, zahărul și un praf de sare la fiert. Când începe să fiarbă, adaugă făina dintr-o dată și amestecă energic până se...
Mini cheesecake rapid - Desertul delicios cu brânză și fructe
Cum se prepara Mini cheesecake rapid - Desertul delicios cu brânză și fructe Într-un bol, sparge cele două ouă și pune zahărul și pe cel vanilat. Mixează-le foarte bine până își dublează volumul, apoi adaugă brânza și omogenizează....
Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă
Cum se prepara aceste Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă: Tapetează cu hârtie de copt o tavă. Preîncălzește cuptorul la 180 de grade C. Într-un bol, sparge oul, adaugă zahărul tos, pe cel vanilat. Mixează bine totul până își...
Cornulețe semilună - Fragede și delicioase
Cum se prepara aceste Cornulețe semilună - Fragede și delicioase: Poți pregăti aluatul cu ajutorul unui robot de frământare sau manual. Pune făina de grâu și cea de migdale într-un bol, untul rece, tăiat cubulețe, un praf de sare, zahărul și esența...
Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios
Cum se prepara Plăcinta cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios: Într-un bol mare, sparge cele 4 ouă și adaugă un praf de sare, zahărul tos, cel vanilat și esență de lămâie. Amestecă bine până își dublează volumul, apoi încorporează...
Brioșe cu mere - Rețeta rapidă pentru un desert gustos și aromat
Cum se prepara aceste Brioșe cu mere - Rețeta rapidă pentru un desert gustos și aromat: Preîncălzește cuptorul la 180 de grade C. Tapetează tava de copt cu hârtii de brioșe. Într-un bol, sparge cele 2 ouă, adaugă un praf de sare și zahărul, apoi...
Chec pufos cu cacao - Rețeta simplă și economică
Cum se prepara acest Chec pufos cu cacao - Rețeta simplă și economică: Pregătește o tavă mare de chec și tapetează cu hârtie de copt. Preîncălzește cuptorul la 160 grade C. Într-un bol, sparge oul, adaugă zahărul și mixează bine....
Bougatsa - Delicioasa plăcintă grecească cu cremă de griș
Cum se prepara Bougatsa - Delicioasa plăcintă grecească cu cremă de griș: Pune laptele la fiert într-o cratiță, adaugă zahărul și esențele de lămâie și de vanilie și amestecă ușor. În momentul în care începe să fiarbă laptele, adaugă...
Batoane simple cu mac - Gustul reinventat al copilăriei
Cum se prepara aceste Batoane simple cu mac - Gustul reinventat al copilăriei: Pune făina într-un bol mare și adaugă drojdia. Amestecă ușor cu o furculiță să se distribuie uniform. Adaugă un praf de sare, zahărul tos și cel vanilat și amestecă din nou. Fă un...
Clătită la cuptor - Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios
Cum se prepara Clătita la cuptor - Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios: Tapetează cu hârtie de copt tava de aragaz. Sparge cele două ouă într-un bol, pune un praf de sare și zahărul vanilat și amestecă-le bine cu ajutorul unui mixer. Adaugă...