Lavinia

1

Bucataras
incepator

Brasov

Bucataras din 15.11.2012

RETETE307
PRIETENI255
Retete / Mancaruri de post

Chiftelute din ghebe cu sos de rosii(de post)

In Mancaruri de post la 9 Apr 2014

Am ras morcovul si cartofii pe razatoarea mica. Intr-un vas incapator am pus ghebele tocate,cartofii rasi si scursi bine de apa,morcovul ras,usturoiul pisat,ceapa tocata marunt si feliile de franzela inmuiate in apa. Am adaugat apoi sare,piper,marar tocat si faina si am amestecat bine pana s-a...

Pancakes cu mere(De post)

In Mancaruri de post la 7 Apr 2014

Intr-un bol am amestecat apa minerala,zaharul,un praf de sare si uleiul pana s-a dizolvat zaharul. Am adaugat treptat faina cernuta si praful de copt stins cu zeama de lamaie. Merele le-am curatat de coaja si le-am ras pe razatoarea mare. Am adaugat peste aluat merele rase,nuca...

Pilaf cu legume, de post

In Mancaruri de post la 1 Apr 2014

Am tocat ceapa julien si am pus-o la calit impreuna cu uleiul pana s-a inmuiat . Cat timp se caleste ceapa am tocat ardeii cubulete mici. Am adaugat si ardeii peste ceapa si i-am mai lasat sa se caleasca impreuna cateva minute. Am adaugat apoi orezul si apa si am omogenizat bine. Morcovul...

Salata de cartofi cu maioneza de post

In Mancaruri de post la 1 Apr 2014

Am spalat bine cartofii si i-am pus la fiert in coaja pana s-au patruns la testul cu furculita. Am scos cartofii si i-am lasat la racit . Cand timp s-au racit cartofii m-am ocupat de maioneza. Am dizolvat amidonul cu apa apoi am pus amestecul pe foc intr-o craticioara amestecand continuu cu un...

Cozonac cu mac(De post)

In Mancaruri de post la 4 Mar 2014

Intr-un vas mai mare pune faina amestecata cu sarea. Separat amesteca drojdia cu cele 2 linguri de zahar,1 lingura de faina si apa minerala calduta. Fa o adancitura in mijlocul fainii ,pune drojdia si las-o asa timp de 10 minute acoperita cu un prosop de bucatarie. Intre timp pune pe foc...

Penne cu nuca si scotisoara de post

In Mancaruri de post la 17 Noi 2013

Intr-o craticioara pune la fiert apa iar cand incepe sa clocoteasca adauga sarea si 1 lingurita de ulei. Adauga si pastele si lasa-le la fiert aprox. 10 minute.(incercati cu o furculita sa vedeti daca sunt fierte bine) Intr-o tigaie pune uleiul la incins . Amesteca nuca,pesmetul ,zaharul...

Prajitura Amandina - Reteta delicioasa de post

In Mancaruri de post la 16 Noi 2013

Cum se prepara Prajitura Amandina - Reteta delicioasa de post Intr-un bol amesteca faina,zaharul,cacaua ,praful de copt,bicarbonatul si sarea. In alt bol amesteca apa,uleiul si otetul. Toarna amestecul lichid peste cel uscat si omogenizeaza bine.(Amesteca doar cat sa se combine)...

Icre de post

In Mancaruri de post la 16 Noi 2013

Intr-o craticioara se pune sucul de rosii la fiert. Cand incepe sa dea in clocot se adauga grisul in ploaie si se amesteca bine pana ce grisul se umfla apoi se lasa la racit. Intr-un bol pentru mixer pune grisul apoi adauga uleiul treptat si omogenizeaza bine.(Eu nu am avut nevoie de tot...

Cozonac de post

In Mancaruri de post la 17 Apr 2013

Punem laptele la incalzit.Pregatim o maia din drojdie,1 lingura de zahar,1 lingura de faina si 50 ml lapte caldut. Peste restul de lapte adaugam vanilia si zaharul si lasam sa fiarba pana se topeste complet zaharul. Intr-un bol amestecam 350 g faina cu sare si facem o adancitura in...

Amandine de post

In Mancaruri de post la 17 Apr 2013

Intr-un bol amestecam faina,cacaua,sarea ,praful de copt si bicarbonatul. Separat mixam zaharul cu uleiul si zaharul vanilat apoi adaugam treptat apa.Adaugam amestecul de ingrediente uscate si mixam pana devine ca o crema fina.Tapetam o tava (35/25 cm) cu margarina si faina si coacem blatul in...

Afisate 1 - 10 din 10 retete    

Postari recente

publicat la 19.11.2015

Cupola cu portocale

Horosmopul tau de astazi:

Sagetator

Astazi nu am prea multe sa-ti spun. Retine doar ca "un prieten bun face mai mult decat o punga cu galbeni"

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 12

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

pe 30.11 la 18:08

Cozonac Stollen - Reteta clasica pentru desert traditional german de Craciun

pe 30.11 la 18:00

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

pe 30.11 la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]