Lavinia

1

Bucataras
incepator

Brasov

Bucataras din 15.11.2012

RETETE307
PRIETENI245
Retete / Mancaruri cu carne

Ciulama cu pui si ciuperci

In Pui la 4 Aug 2014

Am spalat arpioarele de pui,le-am curatat apoi le-am lasat la zvantat. Am condimentat aripioarele cu sare si piper. Intr-o tigaie am pus ulei la incins apoi am adaugat aripioarele,usturoiul tocat si foaia de dafin. Am acoperit tigaia cu un capac si le-am lasat la inabusit pana au fost...

Aripioare cu miere si mustar

In Pui la 17 Mai 2014

Am spalat bine aripioarele de pui si le-am curatat. Am pus peste aripioare usturoiul pisat,boiaua si sare si le-am amestecat usor cat sa le acopar pe toate de condimente. Le-am lasat apoi 45 de minute sa se odihneasca. Intr-o tigaie am pus putin ulei la incins si am prajit aripioarele la...

Copanele dulci-picante

In Pui la 5 Apr 2014

Am spalat si curatat bine copanelele de pui apoi le-am lasat la zvantat. Le-am asezonat cu sare,piper macinat ,boia iute si sare si le-am lasat la odihnit o jumatate de ora. Intr-o tigaie am pus la incins ulei cam de doua degete. Am prajit copanelele la foc mic spre mediu pana s-au...

Varza calita

In Mancaruri cu carne la 4 Apr 2014

Am taiat varza in fasii subtiri,am frecat-o cu putina sare si am lasat-o deoparte sa se inmoaie putin varza. Intre timp am taiat ceapa julien si am pus-o la calit in ulei impreuna cu ardeiul iute pana a devenit sticloasa. Am adaugat zaharul si am mai lasat 1-2 minute amestecand continuu....

Piept de pui Buffalo cu sos de branza

In Pui la 3 Apr 2014

Pieptul de pui l-am taiat in fasii subtiri si lungi.(aprox 12 bucati) L-am condimentat cu sare,piper ,boiaua dulce si boiaua iute si l-am lasat sa se odihneasca 15 minute. L-am trecut apoi prin faina si l-am prajit in uleiul incins cateva minute pe ambele parti pana s-a rumenit frumos....

Snitele din piept de pui cu usturoi

In Pui la 20 Mar 2014

Pieptul de pui l-am spalat bine apoi l-am taiat in bucati potrivite si l-am lasat la zvantat. L-am condimentat cu sare si piper proaspat macinat si l-am lasat deoparte pana am pregatit usturoiul. Am curatat cateii de usturoi si i-am pisat bine cu un praf de sare. Am adaugat treptat ulei...

Tocanita de pui cu rosii si usturoi

In Mancaruri cu carne la 18 Mar 2014

Am curatat bine pulpele de pui apoi le-am taiat in2. Intr-o tigaie incapatoare am pus putin ulei si le-am lasat sa se prajeasca 2-3 minute pe fiecare parte. Am scos pulpele pe o farfurie si m-am ocupat de legume. Am tocat ceapa julien si am pus-o la calit in uleiul unde s-au prajit pulpele....

Cartofi umpluti cu piept de pui

In Pui la 17 Mar 2014

Am curatat cartofii de coaja ,apoi i-am taiat in doua. Am asezat cartofii intr-o tava incapatoare tapetata cu hartie de copt. Am presarat sare si putin ulei si i-am dat la cuptor acoperiti cu o folie pana se patrund la testul cu furculita. Am scos cartofii pe o farfurie si i-am lasat la...

Pui in lapte la cuptor

In Pui la 22 Feb 2014

Pentru inceput se spala bine puiul si se curata apoi se lasa la zvantat.Se condimenteaza puiul cu sare si condimentul pentru pui si se maseaza bine pe toate partile . Intr-o tigaie am pus la incins uleiul apoi am prajit puiul pe amandoua partile timp de 3-4 minute pe fiecare parte. Intr-o...

Ardei umpluti

In Mancaruri cu carne la 31 Iul 2013

Am pus la fiert osul de vita cu putina sare si piperul boabe. Am scos cotorul ardeilor ,le-am indepartat nervurile din interior si i-am spalat bine. Am tocat cepele marunt si le-am innabusit 2-3 minute cu uleiul si 1 lingurita de sare. Intr-un bol am pus carnea tocata, orezul...

Pulpe de pui cu salata orientala

In Mancaruri cu carne la 2 Dec 2012

Am spalat bine pulpele si le-am curatat,le-am uns cu uleiul de masline,le-am condimentat bine si le-am bagat la cuptor acoperite cu  folie timp de 50-60 min apoi le-am descoperit si le-am lasat pana a scazut apa si au prins o crusta frumoasa. Pentru salata am spalat bine cartofii si i-am...

Chiftelute in aluat de bere

In Vita la 20 Noi 2012

Pentru aluat am amestecat faina cu drojdia. Am adaugat sarea ,berea si la final uleiul. Am framantat bine timp de 5 minute pana a devenit un aluat nelipicios. Pentru chiftelute am calit ceapa cu bulionul ,am adaugat restul ingredientelor si am modelat chiftelute potrivite. (Cum am spus si mai...

Afisate 1 - 12 din 12 retete    

Postari recente

publicat la 19.11.2015

Cupola cu portocale

Horosmopul tau de astazi:

Sagetator

Astazi nu am prea multe sa-ti spun. Retine doar ca "un prieten bun face mai mult decat o punga cu galbeni"

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 12

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

pe 30.11 la 18:08

Cozonac Stollen - Reteta clasica pentru desert traditional german de Craciun

pe 30.11 la 18:00

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

pe 30.11 la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]