Aripioare cu miere si mustar

de Lavinia in Pui, 17 Mai 2014 | 6126 vizualizari

 

Sunt super delicioase aceste aripioare.Toata familia a fost foarte incantata de ele:)

 

INGREDIENTE

  • aprox 15 aripioare
  • 1-2 lingurite boia iute
  • 2 catei de usturoi
  • sare

Sos:

  • 50 g unt
  • 1 lingura plina cu miere
  • 1 lingura plina cu mustar
  • 1 lingura pasta de rosii/ketchup
  • sare
  • piper
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare cu miere si mustar:

Am spalat bine aripioarele de pui si le-am curatat.

Am pus peste aripioare usturoiul pisat,boiaua si sare si le-am amestecat usor cat sa le acopar pe toate de condimente.

Le-am lasat apoi 45 de minute sa se odihneasca.

Intr-o tigaie am pus putin ulei la incins si am prajit aripioarele la foc mediu pana s-au rumenit frumos pe ambele parti.

Am pus untul la topit intr-o tigaie.

Separat,am amestecat mierea cu mustarul si pasta de rosii.

Am adaugat peste untul topit amestecul de miere si am mai lasat pe foc 2-3 minute amestecand continuu pana s-a legat frumos.

Am asezonat sosul cu putina sare apoi am adaugat aripioarele .

Noi am servit arpioarele alaturi de un piure de cartofi si salata verde cu castraveti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare cu miere si mustar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

mirela0911 1

18.05.2014, 12:35

Ce aripioare apetisante!

laura_n 1

18.05.2014, 15:31

cod de bale, cod de bale )

Valclaudia 1

19.05.2014, 06:58

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

ieri la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

Rețetă de chec de post – Desert pufos și aromat

pe 20.11 la 10:44

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu coppa si cascaval la cuptor