
publicat la 11.07.2013
publicat la 11.07.2013
publicat la 08.07.2013
Să nu repeţi povestea de data trecută, când ai înghiţit un borcan întreg de ardei iuţi şi ţi s-a părut că totul devine albastru. Noi te-am prevenit, tu faci ce vrei.
Bucataras.ro
[email protected]
Pizza cu aluat de paine wassa
Se intinde aluatul. Tigaia se pune la incins cu o feliuta de unt. Se aseaza aluatul in tigaie. Cand il intoarcem pe partea cealalta se aseaza pieptul de pui, ardeiul gras, sosul de rosii si cascavalul. Pofta buna!
Paine Wassa
Se face maiua din drojdie, sare, o lingura apa si o lingura faina. Se lasa 5 minute. Intre timp se amesteca faina cu taratele, mix de seminte si cimbrul. Apoi se adauga apa calda si drojdia. Se amesteca toate ingredientele pana arata ca un aluat si a disparut toata faina din castron. Se adauga...