Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucuresti
Bucataras din 02.04.2012
Pentru început se spală foarte, foarte bine midiile, cu o perie. Se scoate "mustaţa" :)) şi se ţin în apă în jur de 30 minute, pentru a sedimenta eventualele fire de nisip. Se căleşte ceapa + usturoiul (tocate mărunt). Se adaugă midiile apoi...
publicat la 10.03.2015
publicat la 06.03.2015
Dacă te simți uneori pierdut, nu te îngrijora, nu te poți rătăci: toate drumurile duc la frigider.
Voturi:45
Voturi:66
Voturi:39
In cont 25
Unghiera BISALUO
Pensula de patiserie
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Constelatialeu 9
ieri la 18:31
de Bucataras 8
pe 20.06 la 17:21
pe 20.06 la 15:26
pe 20.06 la 11:30
pe 19.06 la 08:04
4 comentarii
3 comentarii
de Rocsi 9
4 voturi
3 voturi
MotanLaOale
vasimur
RODIMUR
simona72 7
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Ancutsa 6
RODIMUR 8
1117 puncte
Rocsi 9
528 puncte
vasimur 4
183 puncte
mihaelar63 9
100 puncte
abstract01 1
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Midii marinate & Cartofi prăjiţi (Moules & Frites)
Pentru început se spală foarte, foarte bine midiile, cu o perie. Se scoate "mustaţa" :)) şi se ţin în apă în jur de 30 minute, pentru a sedimenta eventualele fire de nisip. Se căleşte ceapa + usturoiul (tocate mărunt). Se adaugă midiile apoi...