Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 29.11.2013
Pe abur se topeste ciocolata cu uleiul pana capata consistenta unei smantani. Este primul pas care se face. Mod de preparare blat: Albusurile se bat spuma tare, se adauga zaharul, se bat pana se intaresc din nou, se adauga nuca, faina si...
mai multe
publicat la 30.11.2013
Pensula de patiserie
Set de sticla pentru apa calda si 2 huse
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Cleste pentru bucatarie Lawen, 3 piese
Taburet pliabil telescopic
Set de 100 pungi cu elastic pentru alimente
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 10:26
de vasimur 4
ieri la 18:34
pe 27.09 la 09:12
pe 26.09 la 17:05
pe 26.09 la 05:59
5 comentarii
de RODIMUR 8
4 comentarii
5 voturi
4 voturi
Caty
MotanLaOale
vasimur
RODIMUR
eclerash 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
artistique 1
sabina_necula 1
Rocsi 9
1451 puncte
RODIMUR 8
1171 puncte
oanapl 8
1007 puncte
vasimur 4
166 puncte
Rahela Velicu 5
100 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Prajitura Oana, cu crema caramel si nuca
Pe abur se topeste ciocolata cu uleiul pana capata consistenta unei smantani. Este primul pas care se face. Mod de preparare blat: Albusurile se bat spuma tare, se adauga zaharul, se bat pana se intaresc din nou, se adauga nuca, faina si...