
publicat la 05.03.2019
publicat la 26.02.2019
publicat la 18.02.2019
Se anunţă zile toride. Cuptorul în care te coace destinul e mai mult decât strâmt şi lipsit de comfort. Putea şi ei să te frăgezească într-un spaţiu mai generos. În altă ordine de idei, nu uita că joia viitoare ai repetiţie la teatrul de păpuşi. Ţi-au luat sfori noi.
Bucataras.ro
[email protected]
Pateu din ficatei de pui
Se spala ficateii si se pun intr-o tava in care am pus doua linguri de ulei. Se curata ceapa, se taie solzi mari, se pune peste ficatei. Se dau la cuptor la 180 grade C si se lasa aproximativ 20 min pana cand ficateii sunt copti. Ficateii copti impreuna cu ceapa coapta,...
Aripioare cu spanac
Spalam mai intai aripioarele si le fierbem pana luam spuma. Le mutam in slow cooker (daca nu avem, se fierb inainte deoarece carnea de pasare de tara este mai tare) si setam functia high pentru 2,5 ore. Cand avem aripioarele fierte, curatam si tocam ceapa si o punem impreuna cu...
Carne de pui marinat in sos de soia
Se portioneaza carnea si se pune intr-un castron (care are si capac ). Se amesteca cu turmericul, usturoiul pisat si sosul de soia. Se tine in frigider la macerat cel putin doua ore. Eu de obicei il fac cu o zi inainte. Intrun castronel su pune susanul si se...