Bun venit!LOGIN • CONT NOU
6
BucatarasChef
Fetesti
Bucataras din 09.04.2010
Desfacem carnea de oaie, astfel incat sa avem un strat de cca 1 cm. ( Daca e prea groasa nu se va patrunde bine la frigere, iar daca e prea subtire se va arde ) Intr-un vas adanc preparam sosul cu care vom unge carnea de oaie : Usturoiul il...
publicat la 20.12.2020
publicat la 13.12.2020
publicat la 30.11.2020
Sunteţi sportiv şi o să alergaţi puţin în dimineaţa asta. Sper să scoateţi un timp bun, pentru că domnul cu bâta vine puternic din spate.
Voturi:35
Voturi:18
Voturi:21
In cont 81
Set de 2 decojitoare universale de legume
Lumanare parfumata
Set de 2 incaltatoare
Set de 3 palnii JJYHEHOT
Unghiera BISALUO
Ciocan pentru carne
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 08:39
la 08:34
de Retete_gustoase 1
ieri la 17:22
ieri la 17:05
de laura_n 7
ieri la 16:14
6 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
de oanapl 8
3 comentarii
7 voturi
6 voturi
5 voturi
3 voturi
Rocsi
Valclaudia 9
1200 puncte
oanapl 8
1155 puncte
Rocsi 9
248 puncte
Gherca Daniela 5
205 puncte
mena29 1
100 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Pastrama de oaie, afumata
Desfacem carnea de oaie, astfel incat sa avem un strat de cca 1 cm. ( Daca e prea groasa nu se va patrunde bine la frigere, iar daca e prea subtire se va arde ) Intr-un vas adanc preparam sosul cu care vom unge carnea de oaie : Usturoiul il...