Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 22.04.2021
Se spala carnea de miel. Intr-un vas incapator sa adauga cele 4 lg sare, 1 lamaie stoarsa si condimentele: cimbru, fenicul, ghimbir, busuioc, marar, cuisoare, fenicul si 1 sau 2 litri apa si amestecam marinada. Adaugam carnea de miel...
mai multe
publicat la 02.05.2021
Set de 3 boluri Ellenge
Set de 3 palnii JJYHEHOT
Pantofar cu 3 nivele Songmics
Pensula de patiserie
Tava pentru servire Jalz Jalz
Set de 4 pahare de whisky
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Rocsi 9
ieri la 20:27
de Bucataras 6
pe 02.05 la 10:06
pe 02.05 la 09:29
pe 02.05 la 09:26
pe 01.05 la 08:32
4 comentarii
4 voturi
MotanLaOale
RODIMUR
abetina 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Bucataria Stefaniei 1
Florentina_Cristina 1
maginean 1
oanapl 8
2000 puncte
Valclaudia 9
107 puncte
vasimur 4
81 puncte
RODIMUR 8
56 puncte
MotanLaOale 8
49 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Friptura de miel cu rucola
Se spala carnea de miel. Intr-un vas incapator sa adauga cele 4 lg sare, 1 lamaie stoarsa si condimentele: cimbru, fenicul, ghimbir, busuioc, marar, cuisoare, fenicul si 1 sau 2 litri apa si amestecam marinada. Adaugam carnea de miel...