Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 28.04.2013
Intr-un lighenas se toarna mai intai paharul de zahar,apoi uleiul,vinul si semintele le anason.Se amesteca bine iar apoi se toarna faina atat cat sa iasa un aluat ca cel pentru paine.Se framanta pana nu se mai prinde de degete si de peretii...
mai multe
publicat la 28.04.2013
Set de 8 ustensile de bucatarie pentru copii
Set de 2 decojitoare universale de legume
Set de 10 forme pentru briose
Coaster extensibil Cook Concept
Set de 2 teluri Kasahome
Rola de folie pentru prajituri
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Rocsi 9
la 19:37
de Retete_gustoase 1
la 16:49
de oanapl 8
ieri la 18:32
ieri la 17:47
de Panacris 9
pe 28.03 la 19:49
de Constelatialeu 9
6 comentarii
5 comentarii
de Bucataras 6
4 comentarii
de laura_n 7
8 voturi
7 voturi
6 voturi
Constelatialeu
Rocsi
vasimur
ciobotaru_laura 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Rocsi 9
1305 puncte
oanapl 8
1209 puncte
mihaelar63 9
228 puncte
Valclaudia 9
200 puncte
vasimur 4
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Ciambelline al vino ( Covrigei cu vin )
Intr-un lighenas se toarna mai intai paharul de zahar,apoi uleiul,vinul si semintele le anason.Se amesteca bine iar apoi se toarna faina atat cat sa iasa un aluat ca cel pentru paine.Se framanta pana nu se mai prinde de degete si de peretii...