Julia_Snow

1

Bucataras
incepator

Brasov

Bucataras din 25.02.2014

RETETE24
PRIETENI74
Retete / Mancaruri de post

Fasole batuta

In Mancaruri de post la 27 Mai 2014

Se spala fasolea si se lasa la hidratat peste noapte. Se pune la fiert , iar dupa ce da in clocot se strecoara, se arunca apa iar fasolea se pune in continuare la fiert in alta apa, fierbinte. Operatiunea se repeta de inca doua ori. Cand punem fasolea in apa finala, punem si sare si lasam...

Iahnie de fasole

In Mancaruri de post la 7 Mar 2014

Fasolea se spala bine si se lasa la hidratat peste noapte, acoperita fiind cu apa. Apoi se pune la fiert, cu apa rece. Cand da in clocot se strecoara, apa se arunca, iar peste fasole se pune apa fierbinte. Operatiunea se repeta de trei ori, de fiecare data dupa ce apa da in clocot. Dupa ce am...

Afisate 1 - 2 din 2 retete    

Postari recente

publicat la 15.10.2014

Pilaf cu legume, carne si curry

publicat la 13.10.2014

Tochitura (varianta mea :) )

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc cu gnocchi si mazare

de Rocsi 9

ieri la 21:02

Gustare cu chipsuri, brânză și miere - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:10

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

pe 15.07 la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]