
publicat la 21.11.2014
publicat la 21.11.2014
publicat la 21.11.2014
Activitatea ta de astazi tine de elucidarea misterelor, motiv pentru care vei fi gasit cu buletinul de identitate deschis invers, incercand (nu fara dificultati) sa-ti afli numele.
Bucataras.ro
[email protected]
Ciorba de fasole cu ciuperci
Fasolea se pregateste cu o seara inainte, se alege, se clateste si se lasa la inmuiat pana a doua zi. Punem fasolea la fiert, iar dupa vreo 10-15 minute de fierbere se schimba apa. Facem procedura asta de doua ori. Pregatim legumele, ciupercile. Mie nu imi place sa prajesc legumele, asa...
Ciorbita de pui
Pregatim carnea si apoi o punem intr-o oala in care adaugam apa in functie de cata cantitate de ciorba vrem sa facem. Eu am pus cat sa le acopere si sa le depaseasca cu 2-3 degete. Punem apa si sare si lingura de ulei. Legumele le taiem ca pentru ciorba, morcovul cubulete sau felioare, ceapa...