Mancare traditionala de fasole scazuta cu carnati

de Larisel in Mancaruri cu carne, 21 Noi 2014 | 23650 vizualizari

 

Mancarea traditionala de fasole scazuta cu carnati reprezinta un preparat popular in bucataria romaneasca, apreciat pentru gustul sau savuros si reconfortant. Aceasta reteta aduce in prim-plan ingrediente simple si autentice, combinand aroma bogata a fasolei cu gustul intens al carnatilor si al condimentelor.

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente Mancare traditionala de fasole scazuta cu carnati
  • 500 g fasole boabe
  • 2 cepe medii
  • 2 cabanosi
  • un morcov
  • pasta de tomate
  • patrunjel
  • sare
  • piper
  • boia iute
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare traditionala de fasole scazuta cu carnati:

Cum se prepara Mancare traditionala de fasole scazuta cu carnati

Fasolea se lasa de cu seara la inmuiat. 

A doua zi o punem la fiert, iar dupa 10 minute de clocot schimbam apa, facem aceasta procedura de doua ori.

Intre timp curatam si tocam marunt legumele.

Cabanosul il taiem in bucati potrivite si il prajim nitel.

Cand fasolea este aproape fiarta, punem legumele plus sare si piper.

Dupa alte cateva clocote punem pasta de tomate plus o lingurita de boia iute.

La final, punem cabanosul plus patrunjelul, mai lasam 5 minute. Servim cu salata  sau muraturi. Recomandam si iahnie de fasole

POFTA BUNA!

TIPS-URI

1

cabanosul poate fi inlocuit cu orice alt tip de afumatura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare traditionala de fasole scazuta cu carnati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată cu mozzarella și roșii cherry - Savoare și culoare într-o rețetă rapidă

ieri la 08:47

Cartofi noi cu usturoi verde - Gust și prospețime într-un preparat simplu, de sezon

pe 27.04 la 19:29

Tort cu mure si ciocolata - Deliciu festiv cu fructe

de oanapl 8

pe 26.04 la 22:27

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulouri din piept de pui cu carnat si cascaval