Lily_Musat

1

Bucataras
incepator

Oltenita

Bucataras din 03.06.2009

RETETE126
PRIETENI14
Retete / Paste

Spagetti Neapolitana

In Spaghete la 24 Ian 2011

Intr-o tigaie punem ceapa cu putina apa cu ulei sa se inabuse pana devine translucida.Adaugam sucul de rosii peste ceapa. Lasam la foc mic sa fiarba putin amestecand din cand in cand. Spaghetele le punem in apa care clocoteste cu putina sare si ulei. Le lasam sa fiarba cca 10 minute.Scoatem...

Salata Italiana

In Paste la 18 Ian 2011

Pastele le fierbem cca 15 minute, le punem apoi in apa rece si le lasam 10 minute sa se mai unfle, apoi le punem la scurs in strecuratoare. Amestecam pastele cu ingredientele pe care le taiem cum vrem. Punem sosul de maioneza peste ingrediente si amestecam totul. Asezonam cu sare si piper si...

Lasagna

In Lasagna la 15 Iul 2009

Prima data facem sosul Bechamel . Untul il topim pana devine lichid, adaugam faina, laptele treptat treptat, omogenizam, asezonam cu sare, piper si nucsoara. Lasam pe foc mic pana se ingroasa ca o ciulama, la sfarsit punem cascavalul si dam de-o parte sosul. Sosul Ragout ...Ceapa o...

Spagetti Neapolitana

In Spaghete la 5 Iun 2009

Intr-o tigaie punem putina apa cu ulei sa se inabuse pana ceapa devine translucida.Adaugam sucul de rosii peste ceapa si pasta de tomate. Lasam la foc mic sa fiarba putin amestecand din cand in cand. Spaghetele le punem in apa care clocoteste cu putina sare si ulei. Le lasam sa fiarba cca 10...

Afisate 1 - 4 din 4 retete    
 
Camara Bucatarasilor

In cont 15

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]