
publicat la 01.09.2014
publicat la 13.08.2014
publicat la 22.07.2014
Se anunţă zile toride. Cuptorul în care te coace destinul e mai mult decât strâmt şi lipsit de comfort. Putea şi ei să te frăgezească într-un spaţiu mai generos. În altă ordine de idei, nu uita că joia viitoare ai repetiţie la teatrul de păpuşi. Ţi-au luat sfori noi.
Bucataras.ro
[email protected]
Tagliatelle cu dovlecel , rosii si masline
Un catel de usturoi razuit calit impreuna cu 2 fileuri de ansoa in 3 linguri ulei de masline , apoi adaugam 2 rosii decojite taiate cuburi , busuioc , masline si 50 ml vin alb, asezonam cu sare si piper. Punem pastele la fiert . Dovleceii taiati felii ( eu am avut 2 dovlecei cam 10 cm...
Lasagna
Incepem prin a face sosul: calim ceapa in ulei pana se inmoaie ,cam 5 minute, adaugam carnea tocata si o amestecam, o sfarmam cu o lingura de lemn sa nu se faca cocoloase, apoi adaugam vinul si lasam sa scada, cam 5 minute.Adaugam si pasta tomate impreuna cu rosiile si lasam sa fiarba la foc mic...
Spaghete picante cu chorizo
Taiem ceapa cubulete, punem intr-o tigaie 3 linguri ulei de masline si punem ceapa la calit. Adaugam un praf de sare si piper, apoi fulgii de chilli.Lasam la calit la foc mediu, pana se inmoaie ceapa si capata o culoare aurie. Adaugam chorizo-ul taiat felii si il lasam pana se...