publicat la 26.04.2014
publicat la 24.10.2013
publicat la 24.10.2013
Noptile tale de insomnie se vor termina curand. Sigur e posibil ca leacul sa fie mai rau decat boala, dar nu conteaza. Te va intepa o musca dintr-o specie ciudata, necunoscuta. Asta te va face sa te imbraci numai in roz bombon si bleu ciel. Vei observa poate ca oamenii rad dar nu-ti va pasa prea mult.
Bucataras.ro
[email protected]
Ficat de pui cu legume si garnitura de cartofi dulci
Se pune la calit in ulei de masline ceapa taiata marunt,morcovul dat pe razatoare,ardeiul taiat cubulete.Se lasa cateva minute la calit,se adauga sare si zacusca de ciuperci.Apoi se pune ficatul de pui si se lasa la foc mic sub capac sa fiarba. Cartofi se curata,se spala bine si se pun la...
Sarmale cu varza murata, la cuptor
Am pus la prajit in ulei slaninuta taiata foarte maruntAm lasat sa se prajeasca putin si pe urma am pus ceapa tocata fin.Am lasat ceapa sa se caleasca la foc mic.Intre timp am spalat orezul in mai multe ape.Am adaugat orezul peste ceapa si am lasat din nou pe foc pentru putin timp.Am pus pasta de...
Gulas de oaie
Am calit ceapa in untura de porc.Am adaugat un ardei si un morcov taiat cubulete.Am mai lasat la calit cateva minute si am pus pasta de ardei.Apoi am pus carnea de oaie curatata de pielite,spalata si taiata cubulete.Se sareaza si se condimenteaza cu condiment de gulas.Se lasa sa fiarba inabusit...
Pulpa de porc la tava
Am pregatit pulpa cu o zi inainte. Am condimentat pulpa cu sare, piper, boia, vegeata si am uns-o cu ulei de masline. Am pus pulpa de porc la marinat in frigider pana a doua zi. A doua zi am pus pulpa de porc intr-o tava in care am pus unt topit amestecat cu ulei. Am pus deasupra carnii un sos...
Pui la cuptor cu cartofi si maioneza de usturoi
Am curatat foarte bine puiul si pe urma l-am condimentat cu sare,piper,boia,vegeta cu gust de pui,rozmarin si ulei de masline.L-am uns foarte bine si pe exterior si pe interior.L-am bagat intr-un borcan de 420g plin cu apa. Recunosc nu am gasit in casa o sticla si in beci nu mai aveam timp sa...
Racitura cu carne de porc
Se pune la fiert dupa ce au fost foarte bine curatate piciorusele de porc.Se fierb cca 15 minute.Se arunca apa de pe ele si se spala din nou foarte bine.Se pun din nou la fiert impreuna cu ceafa,morcovul,ceapa si cimbru.Se toarna apa peste ele cat sa le acopere bine.Se lasa la fiert cam 5-6 ore...
Pulpe de pui in crusta de pesmet cu cartofi natur
Se pun la fiert pulpele de pui in apa cu vegeta.In alta cratita se pun la fiert cartofii taiati cubulete tot in apa cu vegeta.Cand pulpele sunt aproape fierte se scot din apa.Se condimenteaza cu piper,se dau prin faina,prin oul batut cu sare si la sfarsit prin pesmet.Se prajesc in uleiul...
Pui aromat la cuptor
Am pregatit puiul cu o seara inainte.Dupa ce l-am curatat am pus intr-o cratita o lingura vegeta,o lingura boia,o lingurita sare,1/2 lingurita rozmarin macinat,putin piper si ulei de masline.Am uns cu aceste ingrediente puiul pe exterior si interior.L-am pus in frigider pana a doua zi.A doua zi...
Pulpe de pui cu cartofi la cuptor
Am curatat cartofii si i-am pus la fiert dupa ce i-am taiat in patru in apa cu sare.Nu trebuie sa fie foarte fierti decat pe jumatate.Pulpele erau si ele aproape fierte in supa de pui.Cand cartofii au fost fierti pe jumatate se strecoara de apa.Intr-o tava am pus putin ulei si am asezat cartofi...
Varza calita cu piept de porc afumat
Se caleste ceapa maruntita in ulei se adauga ardeiul taiat cubulete,pasta de ardei si pieptul afumat taiat felii.Se mai caleste inca 5 minute si pe urma se pune varza taiata fideluta.Se adauga vegeta,piper,cimbru si se lasa sa fiarba pana scade sucul lasat de varza de tot.La sfarsit se mai...
Ficatei de pui cu piure de cartofi
Se caleste in ulei ceapa taiata marunt se adauga morcovul dat pe razatoarea mica si se mai caleste 5 minute.Se adauga pasta de ardei si ficateii.Se lasa sa fiarba la foc mic.Cand sunt aproape gata se condimenteaza cu vegeta,piper si se pune pasta de rosii.Se mai lasa inca 10 minute la foc mic.Se...
Tocanita la '" CINA PORCULUI"
Se caleste in untura incinsa o ceapa tocata fin.Se adauga pasta de ardei si carnea taiata cubulete.Se adauga sare se pune capacul si se lasa la foc mic sa fiarba.Nu trebuie adaugata apa deoarece lasa carnea.Cand este fiarta s-ar putea sa fie scazuta apa din carne atunci trebuie neaparat sa mai...
Piure de cartofi cu carnati prajiti
Se pune carnatii la fiert intr-o tigaie si se lasa pana scade apa.Se adauga la sfarsit ulei si se rumenesc frumos.In timp ce cartofi de piure fierb se prepara sosul de rosii.Intr-o cratita se topeste unt se adauga o lingura de faina.Nu se prajeste.Se toarna apa pana se face sos pe urma se pune...
Sarmale cu pasat in vas roman
Se prajeste slaninuta in ulei se adauga ceapa tocata,morcovul dat pe razatoare si pasta de ardei.Se lasa la foc potrivit sa fiarba 10 min.se adauga costita taiata cubulete mici si pasatul care a fost spalat in multe ape.Se condimenteaza cu sare,piper,cimbru si condiment pentru sarmale se adauga o...
Gulas de cartofi cu carnat de casa
Punem carnati la fiert la foc potrivit intr-o tigaie cu apa cat sa-i acopere.In timp ce carnatii fierb ne apucam sa facem gulasul de cartofi.Punem la prajit intr-o ceasca de ulei ceapa tocata marunt si lasam 5 minunte sa se caleasca adaugam pasta de ardei,morcovul taiat cubulete,sare,piper si o...