Ficat de pui cu legume si garnitura de cartofi dulci

de MIUTA in Ficat, 9 Mar 2011 | 9252 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ficat de pui
  • 3 bucati ceapa
  • 2 bucati morcovi
  • 2 ardei kapia
  • 1/2 borcan de 420g zacusca de ciuperci
  • condimente
  • GARNITURA DE CARTOFI
  • 1,200 kg cartofi noi
  • o lingura mustar
  • 2 linguri miere
  • vegeta cu gust de pui
  • ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficat de pui cu legume si garnitura de cartofi dulci:

Se pune la calit in ulei de masline ceapa taiata marunt,morcovul dat pe razatoare,ardeiul taiat cubulete.Se lasa cateva minute la calit,se adauga sare si zacusca de ciuperci.Apoi se pune ficatul de pui si se lasa la foc mic sub capac sa fiarba.

Cartofi se curata,se spala bine si se pun la fiert in apa cusare si vegeta.Se lasa la fiert pana aproape sunt gata.Se storc de apa .Intre timp se pregateste o tava in care se pune ulei.Cartofii se dau printr-un sos facut din mustar,miere,o lingura ulei de masiline,piper,vegeta.Se aseaza cartofii in tava si se dau la cuptor sa se rumeneasca.

Cand scade apa din cratita in care se pregateste ficatul inseamna ca e gata.Se condimenteaza daca mai este nevoie si se pune patrunjel verde.Se serveste ficatul cu garnitura de cartofi dulci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat de pui cu legume si garnitura de cartofi dulci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

la 19:27

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

ieri la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ficat de rata in crusta crocanta