Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Deva
Bucataras din 29.08.2015
Topim untul apoi adăugăm zahărul și amestecăm puțin. Punem oul, sarea și vanilia. Adăugăm apoi făina, praful de copt și ciocolata tocată. Vom obține un aluat omogen și nelipicios. Pe hârtia de copt vom forma cu mâna (puțin unsă cu ulei)...
publicat la 30.07.2020
publicat la 16.07.2020
O faptă bună nu e niciodată inutilă.Nicio munca nu e in zadar.
In cont 23
Pensula de patiserie
Unghiera BISALUO
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 08:39
la 08:34
de Retete_gustoase 1
ieri la 17:22
ieri la 17:05
de laura_n 7
ieri la 16:14
6 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
de oanapl 8
3 comentarii
7 voturi
6 voturi
5 voturi
3 voturi
Rocsi
Valclaudia 9
1200 puncte
oanapl 8
1155 puncte
Rocsi 9
248 puncte
Gherca Daniela 5
205 puncte
mena29 1
100 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Cereale de casa cu lapte
Topim untul apoi adăugăm zahărul și amestecăm puțin. Punem oul, sarea și vanilia. Adăugăm apoi făina, praful de copt și ciocolata tocată. Vom obține un aluat omogen și nelipicios. Pe hârtia de copt vom forma cu mâna (puțin unsă cu ulei)...