
Astăzi e ziua în care scoţi la plimbare conţinutul buzunarelor de la pantaloni. În sfîrşit, îţi vei reîntâlni verişorul despre care toată lumea credea că s-a înecat în râu. Sigur, nu mai e nici el tânăr, dar cu puţin ajutor s-ar putea să se pună pe picioare. A doua revelaţie va fi pe cântar, când vei afla că, de fapt, nu eşti obez.
Bucataras.ro
[email protected]
Prajitura "Tavalita"
Pt blat : se bat albusele bine cu zaharul, se adauga galbenusele si faina. Se coace la 180 grade, cam 20 min(depinde de cuptor). Il lasam sa se raceasca si apoi il taiem cubulete, de orice dimensiune dorim. Pt glazura : Punem zaharul, cacao, vanilia si apa la fiert. Lasam sa dea 2-3 clocote...
Indiene cu frisca
Se bat albusele spuma cu zaharul apoi adaugam usor galbenusele si bicarbonatul. Dupa ce sa incorporat adaugam usor faina. Coacem la 180grade intr-un cuptor preincalzit pt 25-30 minute, sau pana sa facut (depinde de cuptor). Cand e gata scoatem si lasam la racit. Facem un sirop din 150ml apa...
Prajitura ''Cristina''
Se fac 4 foi de dobos. Se bat albusurile cu zaharul, se adauga galbenusurile si faina. Crema1: Se freaca galbenusurile cu 6 linguri de zahar, cacao, faina si laptele si se pun la fiert. Se fierb pana se ingroasa ca o budinca. Se lasa sa se raceasca si se amesteca cu untul si celelalte 6...