publicat la 07.11.2011
				publicat la 06.11.2011
				publicat la 06.11.2011
				Sa nu vă întoarceţi din drum într-o zi când vă uitaţi fierul de călcat în priză şi vă ardeţi cea mai bună cămaşă. Mirosul de ars îi alertează pe vecini iar aceştia vă sună, în timp util, astfel că în afară de cămaşă şi masa de călcat, singurul lucru ars va fi parchetul!
Bucataras.ro 
[email protected]
Scoici de post
Pastele se pun la fiert in apa cu sare si putin ulei aproximativ 10 minute. Intre timp se curata si se taie cepele si ardeii si se pun la calit in putin ulei,sare si piper,apoi se pune sosul de rosii (din belsug ) si pastele scurse de apa. Se amesteca si se dau cateva clocote. Se...
Ardei umpluti cu orez de post
Ardeii se spala si se curata de seminte,se lasa la scurs. Se alege orezul si se spala. Cartofii se curata si se pun in apa rece. Cepele se curata,se spala si se toaca marunt apoi se pun la calit in 2 linguri de ulei. Se toaca un ardei si se pune in tigaie peste ceapa,se lasa putin la...
Cartofi la cuptor
Cartofii se curata, se spala si se taie rondele. Se toarna supa, se pun toate condimentele si usturoiul pisat. Se acopera tava cu folie de aluminiu si se baga in cuptorul bine incins dinainte. Se amesteca din cand in cand, iar la sfarsit se lasa tava descoperita vreo 10 minute, astfel devin...
Ghiveci de vara
Preparare ghiveci de vara: Se curata legumele, se spala si se taie dupa preferintele fiecaruia. Se caleste ceapa impreuna cu ardeiul si cu morcovul, sare si piper macinat in putin ulei. Cand devin lucioase se pun 2 cani de apa si se lasa sa fiarba. Eu am pus si cateva boabe de piper...