Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 13.01.2010
Prepararea este nu atat de complicata cat foarte precisa in cantitati si timp si tehnici de realizare. Aveti nevoie de o tava de ceramica de preferinta, hartie de copt, un termometru sonda, o lingura. Bucatile de ficat se despica incet cu manerul...
publicat la 05.11.2018
publicat la 28.06.2016
publicat la 02.05.2016
Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face. Ca nu toata lumea are aceleasi gusturi.
Voturi:4
Voturi:5
Voturi:18
In cont 15
Unghiera BISALUO
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 08:35
ieri la 09:06
pe 25.07 la 09:57
pe 25.07 la 09:33
pe 25.07 la 09:12
7 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
7 voturi
6 voturi
5 voturi
4 voturi
Rocsi
Panacris
MOKUSKA 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
deeamumushika 1
rhalooka 1
Madalina2013 1
Rocsi 9
1282 puncte
RODIMUR 8
1106 puncte
vasimur 4
157 puncte
Valclaudia 9
100 puncte
MotanLaOale 8
52 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Foie gras
Prepararea este nu atat de complicata cat foarte precisa in cantitati si timp si tehnici de realizare. Aveti nevoie de o tava de ceramica de preferinta, hartie de copt, un termometru sonda, o lingura. Bucatile de ficat se despica incet cu manerul...