
publicat la 16.12.2012
publicat la 16.12.2012
publicat la 13.12.2012
Se anunţă zile toride. Cuptorul în care te coace destinul e mai mult decât strâmt şi lipsit de comfort. Putea şi ei să te frăgezească într-un spaţiu mai generos. În altă ordine de idei, nu uita că joia viitoare ai repetiţie la teatrul de păpuşi. Ţi-au luat sfori noi.
Bucataras.ro
[email protected]
Mere coapte cu nuci
Se curata merele de coaja si miez,se pun pe o tava neunsa,apoi se pun nucile si un pic de zahar in ele,se presara si scortisoara.Separat se pregateste un sirop din restul ingredientelor ,se lasa la fiert pana se ingroasa un pic.Se pune cate un pic pe fiecare mar si restul se pastreaza.Se dau...
Baclava
Se sfarama nuca cu un sucitor apoi se amesteca cu zaharul ,scortisoara si nucsoara.Se intinde un pic foaia de placinta, se pune un strat de umplutura si se ruleaza ,ca un strudel,eu o fac asa decat deoarece prefer mai mult varianta asta e mai usoara si mai rapida.Se aseaza "rulourile" in tava...