publicat la 23.02.2024
publicat la 21.02.2024
publicat la 14.02.2024
De data asta nu mai scapi fiindca cineva o sa nimereasca. Dupa doar doua incercari, cifrul de la centura de castitate. Desi te temi de ce va urma, la final esti chiar incantat/ a sa-ti schimbi statusul pe facebook in “It’s complicated”.
Bucataras.ro
[email protected]
Drob cu ciuperci
Se dau prin masina de carne, buretii, ceapa uscata, cateii de usturoi. Urzica se opareste, se clateste si se taie marunt cu cutitul. Se toaca cu ajutorul cutitului ceapa verde si usturoiul verde. Intr-un vas se pun buretii, ceapa uscata, usturoiul tocat, ceapa verde,...
Cartofi noi in unt
Se toaca ceapa si usturoiul si se pun la prajit in unt. Se lasa pret de cinci minute la prajit dupa care se adauga cartofii si pret de cateva minute se lasa sa fiarba doar in unt. Se tot amesteca usor sa capete toti gust de unt dupa care se adauga in jur de 200 ml.apa,sare,se pune capac si se...
Vinete impanate-reteta reinterpretata
Am reinterpretat reteta dupa gusturile si preferintele familiei mele, am dat o nota aparte si cu mana pe inima as putea sa spun ca a iesit ceva absolut delicios. Am folosit carne de oaie din spatiul carpato danubiano pontic, bio cum le place europenilor, cu gust specific, dar sanatos cum...
Fasole cu ciolan si carnati de casa
Se taie slanina in bucati mici si se pun in tigaie la prajit, pana cand se rumenesc frumos, apoi se adauga ceapa tocata si se prajeste. Cand ceapa este patrunsa, se adauga carnea si carnatii de casa si se lasa sa se patrunda putin carnita, apoi se adauga apa cat cuprinde, se adauga condimente,...