publicat la 13.01.2014
publicat la 13.01.2014
publicat la 13.01.2014
Te învârți cât mai mult în jurul cozii, doar-doar s-o termina ziua și nu mai e nevoie să mai faci ce trebuie să faci. Nu te îngrijora, nu ești singurul care recepționează greșit vibrația lui Jupiter.
Bucataras.ro
[email protected]
Quinoa
Pentru ca am tot fost intrebata "Ce este Quinoa", "Cum se prepara", "la ce e buna quinoa"?, m-am hotarat sa scriu aici o mica informare, sa aflam impreuna proprietatile minunate ale sale si modalitati de consum. Pana atunci insa, va pot spune ca se gateste exact ca...
Depresia nationala
Oriunde merg, fie ca sunt pe strada sau in masina, am capatat obiceiul de a observa oamenii, comportamentul si stilul lor de viata...e ca un exercitiu de socializare, sa-i zicem asa..., Caut din priviri figurile oamenilor, statura lor, felul de a se misca si incerc sa le ghicesc preocuparile. Se...
Deshidratarea legumelor si fructelor
Sau uscarea lor. E acelasi lucru si e o foarte buna metoda de a pastra prospetimea legumelor pt. muuult timp, fara sa ne ocupe prea mult loc in congelator (stim cu totii ca spatiul de congelare este, totusi, redus). Asadar, eu recurg din ce in ce mai des la metoda asta si sunt extrem de...
Boala secolului
Se tot vorbeste in ultima vreme de boala secolului nostru...si nu, nu e vorba de acele maladii incurabile, ci de insingurare, de lipsa vorbelor. Si cateodata am simtit si eu ca ma apropii de ea, sau ca macar o inteleg. Grava boala, ce-i drept...dar are leac! Desi, in mod paradoxal, traim...
Mararul...in bucate!
Condimentele sunt utilizate dintotdeauna in prepararea mancarurilor si deserturilor. pe langa savoarea deosebita pe care o dau preparatelor, ele au si propietati curative. Eu una le folosesc foarte mult in bucatarie si m-am gandit sa postez din cand in cand cate o "tableta" de sanatate prin...
De ce purtam bijuterii?
De-a lungul istoriei, bijuteriile au jucat un rol esential: un apanaj nu doar feminin, acestea impodobesc persoana purtatoare si reprezinta un indicator al statutului social, al varstei, momentului zilei, ocaziei purtarii etc. De asemenea, si materialul din care sunt confectionate...
Nu mananc asa ceva in veci! Bleah!
Eu, de exemplu nu ma impac cu tarhonul si rucola, pt. ca mi se par prea puternice, fasolea uscata (o mananc foarte rar) si fructele de mare (mi se par atat de inestetice, incat nu ma pot apropia de ele). Sotul meu nu prea e fan sosuri albe, asa ca le evit, desi mie imi plac foarte mult!Iar...