Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Brasov
Bucataras din 10.11.2011
Puneti toate verdeturile in apa fiarta si lasati sa fiarba pana se inmoaie toate,sarati si condimentati cu ulei de masline in belsug. Daca vreti puneti si paste in plus,eu nu am vrut,deci am lasat cat mai simplu si mi-a placut mai mult.
publicat la 24.08.2013
publicat la 21.08.2013
Puneţi degetul pe rană şi apăsaţi. Dacă faceţi totul corect, o să îl doară şi mai tare.
Voturi:25
Voturi:46
Voturi:65
In cont 27
Pensula de patiserie
Unghiera BISALUO
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
ieri la 10:45
de Constelatialeu 9
pe 15.11 la 13:17
pe 14.11 la 14:39
pe 14.11 la 14:04
pe 14.11 la 10:46
4 comentarii
de RODIMUR 8
3 comentarii
7 voturi
6 voturi
5 voturi
RODIMUR
Bucataras
MotanLaOale
Ubulika 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
oanapl 8
1000 puncte
abstract01 1
400 puncte
Sidy 1
203 puncte
Andra_Constantinescu 6
200 puncte
Adele 4
129 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Ciorbita cu de toate
Puneti toate verdeturile in apa fiarta si lasati sa fiarba pana se inmoaie toate,sarati si condimentati cu ulei de masline in belsug. Daca vreti puneti si paste in plus,eu nu am vrut,deci am lasat cat mai simplu si mi-a placut mai mult.