publicat la 05.01.2019
publicat la 05.01.2019
publicat la 02.01.2019
Ai grija unde-ti directionezi astazi gandurile - sfaturile sunt rar binevenite şi cei care au cea mai mare nevoie de ele sunt întotdeauna cei oare le agreează cel mai puţin.
Bucataras.ro
[email protected]
Paste la cuptor cu pui si ardei copt
Intr-o cratita se pune apa la foert cu sare si ulei de masline. Cand apa a fiert se pun pastele si se fierb conform instructiunilor de pe pachet. Se fierb al dente, se pun intr-o strecuratoare si se adauga apa rece. Se lasa la scurs. Intr-o tigaie se pune la incins ulei, cca 40...
Penne cu ciuperci, rosii si busuioc
Pennele le-am fiert conform instructiunilor de pe cutie. Cand au fost gata, le-am pus intr-o strecuratoare sub jet de apa rece si le-am pus la scurs. Intr-o tigaie se pune ulei la incins. Cand s-a infirbantat bine- bine, se pun grauntii de usturoi, il lasam un minut, ii...
Tortellini cu sos de rosii
Tortellini se pun la fiert in apa cu sare conform instructiunilor dupa ambalaj ( 6-7 min.), cand sunt gata, se scurg, se dau sub jet de apa rece si se pun din nou la scurs. Separat, intr-o tigaie, punem ulei la incins. Cand uleiul este gata adaugam ceapa si ardeiul tocate marunt si grauntele...
Taitei de casa
Din ou, apa,sare si faina se face un aluat tare, din care se intind foi si se taie fasii de taitei. Se pun la uscat jumatate de ora. Se folosesc dupa preferinta.
Penne cu sos gorgonzola
Pastele se pun la fiert in apa cu sare. Cand au fiert al dente, se scot,se strecoara, se pun sub jet de apa rece si se pun la scurs. Sosul: Punem intr-o tigaie 50 g unt. Lasam la topit. Peste acesta punem cuburi de branza gorgonzola. La finalul sosului se pune 50 ml vin alb. Se...