Paste la cuptor cu pui si ardei copt

de alilianaa in Farfalle, 11 Feb 2016 | 3538 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g paste farfalle
  • 400 g pui ( deja pregatit la tigaie, inabusit)
  • 200 g ardei copt
  • sare dupa gust
  • 200 g branza slaba Delaco
  • 3 oua
  • verdeturi uscate
  • 40 ml ulei
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste la cuptor cu pui si ardei copt:

Intr-o cratita se pune apa la foert cu sare si ulei de masline. Cand apa a fiert se pun pastele si se fierb conform instructiunilor de pe pachet. 

Se fierb al dente, se pun intr-o strecuratoare si se adauga apa rece. Se lasa la scurs. 

Intr-o tigaie se pune la incins ulei, cca 40 ml. Cand s-a incins punem carnea de pui taiata bucati mici, putina sare si ardeiul. Le tragem la tigaie pret de 5 minute. Oprim focul.

Un vas termorezistent este uns cu ulei. Punem pastele, adaugam ardeiul si puiul. De-asupra acestora adaugam branza amestecata cu sare, verdeturi uscate si ouale. Va rezulta o compozitie de consistenta smantanii. Aceasta se pune peste paste. Miscam vasul incet de cateva ori  astfel incat branza sa ajunga in tot preparatul. Se da la cuptor pana ce se rumeneste frumos de-asupra. Cca 30 minute. Se serveste dupa preferinta...smantana, muraturi etc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste la cuptor cu pui si ardei copt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (30)

Stefania1964 1

12.02.2016, 11:58

mirela0911 1

14.02.2016, 19:12

Tare bine arata!

alilianaa 1

16.02.2016, 07:49

Multumesc frumos pentru aprecieri!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu ton