publicat la 18.01.2014
publicat la 02.06.2013
publicat la 02.06.2013
Bine zicea un proverb chirghiz: “capul de oaie ţine musafirii departe”. Ei obişnuiau să înfigă unul exact în stâlpul porţii sau, ăia care stăteau la bloc, deasupra butonului de la sonerie. Chiar, tu stai la bloc sau la casă?
Bucataras.ro
[email protected]
Spaghetti integrale alla puttanesca
1. Intr-o tigaie incapatoare se prajesc fileurile de ansoa impreuna cu usturoiul intreg ( dac dorim ca dupa gatire sa il scoatem din sos)- sau taiat marunt marunt- daca consideram ca trebuie sa fac parte din sos. pana cand pestele se va topi efectiv! 2. Peste amestecul initial vom adauga...
Rigate tricolore cu sos rosu
1. Intr-o cratita cu apa clocotita punem la fiert pastele cf timpului precizat pe pachet. 2. Intre timp, intr-o tigaie incapatoare punem la incins o lingura de ulei de masline, apoi un catel de usturoi taiat marunt, marunt , sunca presata si rosiile cherry taiate pe din doua; lasam tot...
Paste cu somon afumat
1. Se taie somonul in fasii subtiri; ceapa se curata si se toaca, apoi, intr-o tigaie incapatoare se incing uleiul si untul, dupa care se caleste ceapa. Se adauga vinul si se da in clocot , lal foc mare. 2. Pe masura ce se adauga putin cate putin frisca nebatuta , se da iar in clocot si apoi...
Tortellini cu sos de smantana si gorgonzola
1. Punem pastele la fiert in apa clocotita ( cf. timpului precizat pe pachet). 2. Intre timp, punem la foc mic , intr-o tigaie, smantana ; amestecam in continuu, pentru a nu se lipi, iar cand incepe sa se ingroase, adaugam si branza gorgonzola, faramitata. In acest sos de smantana utem...