alinutzika

1

Bucataras
incepator

Galgau

Bucataras din 26.02.2011

RETETE241
PRIETENI97
Retete / Paste

Ravioli de casa - umplute cu ciupeci

In Paste la 23 Sep 2012

Ciupercile se prajesc la foc mic in ulei, in tigaie antiaderenta. Cand sunt gata se condimenteaza si se adauga patrunjel tocat si usturoiul tocat. Se amesteca bine si se lasa la racit. Ouale se bat cu furculita. Se adauga faina, apoi se framanta bine. Va rezulta un aluat tare.  Se intind foi...

Paste cu carne

In Fusilli la 9 Apr 2012

Se condimenteaza carnea si se pune la prajit, in cuptor sau pe aragaz. Daca faceti pe aragaz, caliti mai intai in ulei ceapa tocata, apoi adaugati carnea si prajiti la foc mediul adaugand apa oridecate ori e nevoie. Daca preferati la cuptor, puneti intr-o tava termorezistenta ceapa tocata sau...

Penne cu pesmet

In Penne la 18 Noi 2011

Se fierb pastele si se strecoara. Se pune intr-un vas pesmetul, cu zaharul si uleiul, la foc slab, amestecand continuu, sa nu se prinda de fundul vasului, ca ii da un gust amar. Lasam pe foc slab aproximativ 5 minute si apoi luam pesmetul  si-l amestecam cu macaroanele.  

Paste tagliatelle cu sos de rosii si ciolan afumat

In Paste la 22 Sep 2011

Pastele se pun la fiert. Se toaca ceapa, ardeii se taie marunt si se calesc la foc mic in ulei. Se adauga ciolanul taiat bucatele si se lasa la prajit. Cand e gata, se adauga sosul de rosii si se condimenteaza, dupa gust. Pastele se strecoara bine, apoi, calde inca, se amesteca cu untul si...

Paste de casa

In Paste la 19 Sep 2011

Se bat ouale bine si se adauga faina. Se framanta pana aluatul nu se mai lipeste de maini si e mai elastic. Se da forma unei baghete mai groase, care se taie apoi in bucatele de 1-2 cm grosime. Se intind cu sucitorul sau cu masina de intins aluat foarte subtire, pe masa infainata si apoi se...

Salata de paste

In Paste la 16 Sep 2011

Fierbeti pastele si le scurgeti. Taiati legumele in forma dorita, preferabil mai mari. Nu e obligatoriu sa puneti exact ceea ce am scris eu. De exemplu, daca puneti ardei numai de o culoare, nu e nimic. Schimba doar aspectul, nu si gustul. Puteti pune de asemenea, mai multe sau mai putine...

Sos de rosii cu chiftele si paste umplute

In Paste la 6 Sep 2011

Se prepara mai intai chiftelele. Se amesteca bine toate ingredientele. Trebuie sa rezulte o compozitie destul de solida, asa incat sa putem face usor bilutele de chiftele. Daca e prea moale, mai adaugati pesmet sau paine. Se prajesc in baie de ulei sau la cuptor. Puneti pastele la fiert in...

Afisate 1 - 7 din 7 retete    

Postari recente

publicat la 02.02.2013

O noua sansa

publicat la 07.12.2012

Carnati de casa

publicat la 28.10.2012

Omleta-sandvis

Horosmopul tau de astazi:

Pesti

Cine care se trezeste maine primul de dimineata probabil va vorbi singur pe site :D

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 13

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aluat pufos de cozonac - Rețeta tradițională pas cu pas

ieri la 10:21

Chec cu pui si cascaval in bacon - Reteta usoara pentru un aperitiv gustos

de Rocsi 9

pe 02.12 la 20:34

Bilute din biscuiti cu nuca si rom - Desert rapid si delicios

pe 02.12 la 16:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]