amalia01

4

Bucataras
grozav

Cluj-Napoca

Bucataras din 27.09.2012

RETETE319
PRIETENI112
Retete / Aperitive / Garnituri

Praz umplut cu "Ceva fin"

In Aperitive / Garnituri la 14 Sep 2013

- firul de praz il speli si pastrezi tulpina - tai tulpina in bucati de cca 5 cm - desfaci cu grija prazul,formand tuburi - iei feliile de muschi si le ungi cu crema de branza, adaugi un bastonas de cascaval si apoi le rulezi - introduci cu atentie rulourile in tuburile de praz

Cosulete cu legume si "Ceva pufos"

In Aperitive / Garnituri la 14 Sep 2013

- morcovii se toaca marunt - se aseaza morcovii in cosulet - adaugi boabele de porumb - asezi deasupra crema de branza - decorezi cu patrunjel verde  

Branzoaice cu "Ceva fin"

In Aperitive / Garnituri la 14 Sep 2013

- lasi aluatul la dezghetat,atat cat sa poti lucra cu el - dai cascavalul pe razatoarea mare - tai muschiul cubulete - bati oul cu sare - intinzi aluatul pe suprafata de lucru si il ungi cu crema de branza - tai patratele cu un cutit bine ascutit - asezi in mijloc cascaval ras...

Briose cu "Ceva fin"

In Aperitive / Garnituri la 14 Sep 2013

- lasi aluatul la dezhetat, atat cat sa poti lucra cu el - dai cascavalul pe razatoarea mare - tai sunculita cubulete - bati oul cu sare - intinzi foaia pe masa si cu un pahar decupezi cercuri - asezi cercrile de aluat in formele de briose - ungi aluatul cu crema de branza -...

Mamaliguta cu "Ceva fin" si slanina

In Aperitive / Garnituri la 14 Sep 2013

-mamaliga:    - pui la fiert apa cu sarea    - cand da in clocot adaugi malaiul in ploaie si amesteci continuu cu telul -para   - amesteci continuu si fierbi la foc mic ,cca 15 minute - umplutura:   - slanina o "increstezi" si o prajesti...

Cartofi frantuzesti

In Aperitive / Garnituri la 12 Sep 2013

- cartofii ii cureti de coaja si ii tai felii - ouale le cureti de coaja si le tai felii si presari putina sare - muschiul il tai felii subtiri - un vas termorezistent il ungi cu ulei si apoi asezi alternativ,in straturi, cartofii, ouale ,branza si muschiuletul; intre straturi pui...

Rosii cu vinete si Ceva Fin Delaco

In Aperitive / Garnituri la 5 Sep 2013

Vnetele se coc pe plita,se curata de coaja, se toaca si se lasa la racit Intre timp,toci ceapa marunt si prepari maioneza din galbenusul de ou , uleiul de masline si un praf de sare Tai rosiile transversal si le decupezi sub forma de cosulete Cand s-au racit vinetele, le amesteci incet...

Cosulete cu Ceva fin Delaco

In Aperitive / Garnituri la 5 Sep 2013

Ardeiul se taie cubulete si se amesteca cu crema de branzica cu smantana. Se toarna compozitia intr-o forma de vafa. Ornezi cu ardei si servesti cu paine prajita.

Salata "AMALIA"

In Aperitive / Garnituri la 11 Mai 2013

- soia se opareste pentru 15 minute in apa cu sare - legumele congelate se dau in clocot 5 minute - soia si legumele se pun intr-o strecuratoare mare la scurs - tonul se desface bucatele - tofu se taie cubulete -  miezul de lapte se sfaramiteaza usor - se amesteca toate...

Gustare de Florii

In Aperitive / Garnituri la 29 Apr 2013

Se rasucesc feliile de muchiulet in forma de petale si se prind cu ajutorul unei scobitori pentru cockteil; Se aseaza "mugurii"de miez de lapte pe floare Din ceapa verde se fac tulpina si frunzele; Din maslina realizezi radacina; Ridichea o asezi unde vrei...

Legume la cuptor cu crocant de paine

In Aperitive / Garnituri la 9 Feb 2013

Painea prajita, galbiorii si frunzele de patrunjel se pun in robot si se maruntesc, nu foarte fin , astfel incat painea sa ramana bucatele mici; Taiem mozzarella felii subtiri; Spalam bine dovleceii, ii uscam si ii taiem si pe ei felii subtiri; presaram peste putina sare; Curatam si...

Piftie de curcan

In Aperitive / Garnituri la 19 Ian 2013

-se spala si se curata bine picirusele de porc -se portioneaza pieptul de curcan -se aseaza intr-o oala suficient de mare si se acopera cu apa rece astfel incat nivelul acesteia sa fie cu un lat de palma deasupra -se fiebe la foc potrivit (cu sare)pana cand carnea se desprinde de pe...

Orez copt

In Aperitive / Garnituri la 17 Ian 2013

-legumele se taie marunt si se calesc in jumatate din cantitatea de ulei -se adauga orezul spalat si se amesteca in continuu cca 5 minute -se adauga sare,piper,boia -se toarna 3 cani de apa si se lasa sa fiarba la foc mic 20 de minute -intre timp se unge cu restul de ulei un vas de...

Afisate 31 - 43 din 43 retete    

Postari recente

publicat la 30.07.2020

Ratatouille de legume cu branza

Horosmopul tau de astazi:

Pesti

Că-ţi faci declaraţia de venituri în versuri n-ar fi chiar o problemă. Dar sacul de cartofi pe care încerci să-l îndeşi prin gura ghişeului de la “taxe şi impozite”, strigând în gura mare “haideţi, doamnă, o mică atenţie, că m-aţi ajutat şi trimestrul trecut…” e posibil să te bage în bucluc

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

pe 30.11 la 18:08

Cozonac Stollen - Reteta clasica pentru desert traditional german de Craciun

pe 30.11 la 18:00

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

pe 30.11 la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]