Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 06.01.2010
Fierbem carnea de pui o tocam si umplem dovlecelul scobit si curatat de coaja,ii facem capac din ardei . Il punem la fiert in apa si adaugam si ceapa.Cand e fiert dovlecelul punem 2 picaturi de zeama de lamaie si patrunjel.
publicat la 15.02.2013
publicat la 28.06.2012
Faptul că nu vă vine bine cămaşa nu e un motiv să faceţi gălăgie. Iar vine domn doctor şi iar vă face electroşocuri.
Voturi:10
Voturi:12
Voturi:3
In cont 15
Unghiera BISALUO
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 08:16
de Rocsi 9
ieri la 20:21
de RODIMUR 8
ieri la 15:58
ieri la 12:41
ieri la 09:04
de vasimur 4
6 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
5 voturi
4 voturi
Bucataras
vasimur
MotanLaOale
RODIMUR
ionix 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
RODIMUR 8
2216 puncte
vasimur 4
1236 puncte
Rocsi 9
1201 puncte
Andra_Constantinescu 6
1100 puncte
Caty 3
111 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Dovlecei umpluti
Fierbem carnea de pui o tocam si umplem dovlecelul scobit si curatat de coaja,ii facem capac din ardei . Il punem la fiert in apa si adaugam si ceapa.Cand e fiert dovlecelul punem 2 picaturi de zeama de lamaie si patrunjel.