Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
barlad
Bucataras din 07.02.2013
Mod de preparere( blat): -apa- untul – sare : se pun la fiert; -se adauga faina si se amesteca (ca sa nu se lipeasca de fundul oalei) pana se intareste; -se lasa acest amestec 10 minute la racit; -se adauga, apoi, ouale;...
mai multe
publicat la 11.02.2013
Ţi se pare că hainele tale au intrat la apă? Atunci mănâncă mai puţină ciocolată.
Set de 3 boluri Ellenge
Suport pentru ustensile de bucatarie
Set de 2 borcane de depozitare
Rola de folie pentru prajituri
Ciocan pentru carne
Taietor de pizza
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 06:40
ieri la 11:51
pe 25.11 la 11:03
pe 24.11 la 09:24
pe 21.11 la 17:39
de Adele 4
8 comentarii
de vasimur 4
de Andra_Constantinescu 6
7 comentarii
6 comentarii
5 comentarii
9 voturi
8 voturi
7 voturi
6 voturi
Ina
MotanLaOale
vasimur
Cris2711 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
bucatariamea 1
anca36 1
alexandra_marcu 1
Andra_Constantinescu 6
1399 puncte
Valclaudia 9
500 puncte
Adele 4
319 puncte
Rocsi 9
316 puncte
Lau 9
66 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Eclere
Mod de preparere( blat): -apa- untul – sare : se pun la fiert; -se adauga faina si se amesteca (ca sa nu se lipeasca de fundul oalei) pana se intareste; -se lasa acest amestec 10 minute la racit; -se adauga, apoi, ouale;...