Felicitari, draga noastra Anca, pentru cei 6 ani harnici si frumosi de bucataras! La cat mai multi in cea mai frumoasa comunitate culinara Te mai asteptam pe la noi!
Crema se prepara mixand ouale cu iaurtul, faina si vanilia. Totul se pune intr-un vas la foc mic pana se ingroasa ca o ciulama mai grosuta. Se tine in jur de zece sau 12 minute pe foc mic...
Se combina zaharul cu 60 ml apa intr-o cratita mica, se amesteca putin, pana zaharul se dizolva.
Gelatina se pune peste siropul de zahar si se amesteca pana se dizolva. Se lasa la rece....
Batem ouale cu zaharul pana se topeste zaharul si compozitia devine cremoasa.Adaugam faina,praful de copt si cacaoa.Adaugam ciocolata amaruie rasa pe razatoarea mica.Omogenizam si turnam in forma...
Pregatim un wok, punem un pic de ulei de masline.
Curatam cartofii, prazul, usturoiul. Spanacul (eu am folosit congelat) il tocam grosier.
Usturoiul il presam, il punem in wok. Adaugam prazul...
Lintea se tine 1 ora in apa rece.
Se pune la fiert cam 40 minute sau cat scrie pe punga respectiva, se gusta pentru a vedea daca este fiarta, se scurge de apa si se da deoparte.
Intr-o tigaie...
La multi ani, Anca! Zile cu bucurii si sanatate sa ai!